Блог

Агенция Know-How Digital празнува своя четвърти рожден ден!

Дигитална маркетинг агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД работи с бизнес клиенти от България за успеха им в дигиталното пространство

Щастливи сме да обявим нашия четвърти рожден ден, който дигитална маркетинг агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД отбелязва тази година! Благодарим на всички наши приятели, клиенти и партньори! За нас е привилегия и удоволствие да празнуваме заедно нашия четвърти рожден ден, наред с многобройните ни съвместни победи! На 1 май 2021 година официално се навършиха четири години от както нашия екип тръгна по пътя да дигитализира представянето и маркетинга на малкия и среден бизнес в България.

През изминалите 4 години имахме възможността да работим с бизнес клиенти от различни сектори. За да постигнем целите им, създадохме впечатляващи уеб проекти, отлично работещи рекламни кампании във Facebook, Instagram и Google, креативни дизайни и въздействащи послания. Положените усилия ни дадоха много ценен опит, мотивация и удовлетворение.

Ние със сигурност ще продължаваме да полагаме упорито труд, да следваме амбициите си и да постигаме високи резултати. Мисията ни е и винаги ще бъде да помагаме на малкия и средния бизнес в България да расте и триумфира в дигиталния свят. Вълнуваме се за предстоящите проекти и предизвикателства и нямаме търпение да покорим нови професионални върхове!

5 (100%)
14 оценили

Дигитална маркетинг агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД работи с бизнес клиенти от България за успеха им в дигиталното пространство


Leave a Reply

Абонамент за Маркетинг
Новини, съвети и примери от дигитална маркетинг агенция Know-How Digital
ЗАПИСВАНЕ ЗА БЮЛЕТИН
close-link