Агенция

Агенция Know-How Digital празнува своя 6-ти рожден ден!

дигитална-маркетинг-агенция-know-how-digital-празнува-шести-рожден-ден

Дигитален маркетинг във Facebook, Instagram и Google от агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД за малки и средни бизнес клиенти от България

Агенция за дигитален маркетинг Know-How Digital празнува своята шеста годишнина. Изминахме дълъг път дотук, през който натрупахме богат опит и преодоляхме множество предизвикателства. Изпитваме удовлетворение от постигнатото до момента и нямаме търпение да срещнем това, което крие бъдещето.

В бързо променящият се маркетингов пейзаж, оценяваме трудностите, с които се сблъскахме – промените в платформите и маркетинговите инструменти, измененията в поведението на потребителите и конкурентните пазари. Успяхме да осъществим стотици рекламни кампании във Facebook, Instagram и Google, създадохме хиляди креативни визии и рекламни послания и изпълнихме целите за нашите клиенти.

Тази динамика ни научи как да се адаптираме и да подобрим маркетинговите си умения. Едно от най-значимите предимства на това да сме в бизнеса от шест години е количеството опит, който сме натрупали. Имахме възможността да работим с различни клиенти от разнообразни индустрии, всеки със своите уникални предизвикателства и цели. С всеки проект научихме нещо ново и усъвършенствахме уменията си, за да бъдем по-ефективни маркетолози. Мисията ни е и винаги ще бъде да помагаме на бизнеса в България да расте и триумфира в дигиталния свят.

Тъй като празнуваме нашата шеста годишнина, сме развълнувани да съобщим, че разширихме нашия състав и се преместихме на ново работно място. Добавяйки нови таланти към екипа, можем да продължим да предоставяме изключителни резултати за нашите клиенти. Екипът ни се състои от стратези, творци и технически експерти, които работят заедно, за да доставят висококачествени маркетинг услуги в една непрекъснато развиваща се индустрия. Имаме големи амбиции и сериозен ангажимент към растежа и бъдещето на агенцията.

Благодарим на всички наши партньори, колеги и приятели, които бяха до нас в това пътешествие. Изпълнени сме с големи дози мотивация и вдъхновение за това, което предстои.

Агенция Know-How Digital празнува своя 6-ти рожден ден! Оценка: 4.7 (от 30)

Дигитален маркетинг във Facebook, Instagram и Google от агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД за малки и средни бизнес клиенти от България


Call Now Button