Блог

Агенция Know-How Digital празнува своя трети рожден ден!

Дигитална маркетинг агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД работи с бизнес клиенти от България за успеха им в дигиталното пространство

Скъпи приятели, клиенти и партньори на дигитална маркетинг агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД, за нас е истинско удоволствие да празнуваме заедно нашия трети рожден ден! На 1 май 2020 година официално се навършват три години от както нашия екип започна да следва основната си мисия, а именно да дигитализира представянето и маркетинга на малкия и среден бизнес в Българи.

Тези три години ни дадоха много опит и удовлетворение – работа по десетки предизвикателни уеб проекти, осъществяване на стотици рекламни кампании във Facebook, Instagram и Google, създаването на хиляди креативни визии и рекламни послания, но най-важното е постигането на бизнес целите за нашите клиенти!

Обещаваме, че ще продължаваме непрестанно да се развиваме всеки ден, да се вдъхновяваме и да се мотивираме, за да бъдем полезни на нашите бизнес партньори в България! Нямаме търпение за това, което предстои и вярваме, че упорития труд, амбиция и всеотдайност ще ни отведат до нови професионални висоти!

5 (100%)
11 оценили

Дигитална маркетинг агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД работи с бизнес клиенти от България за успеха им в дигиталното пространство


Leave a Reply

Абонамент за Маркетинг
Новини, съвети и примери от дигитална маркетинг агенция Know-How Digital
ЗАПИСВАНЕ ЗА БЮЛЕТИН
close-link