Агенция

Дигитална маркетинг агенция Know-How Digital вече е официален Google Партньор

Щастливи сме да обявим официалното партньорство на дигитална маркетинг агенция Know-How Digital с маркетинг платформата на Google! През последните няколко години работим усилено за успеха на нашите бизнес клиенти в интернет, демонстрирахме експертни знания в управлението на рекламни кампании в Google Ads и реализирахме ефективни маркетинг стратегии чрез платформата.

Ефективността в Google Ads се определя от ръста на приходите и задържането на клиентите на фирмата ни, както и от ръста на фирмата по отношение на приходите от реклами и броя рекламодатели. Нашите маркетинг специалисти преминаха обучения от Google Ads и се сертифицираха по отделните направления на платформата – Google Ads Search, Google Ads Display, Google Ads Video, Google My Business, Google Ads Shopping и Google Analytics.

В резултат на нашата усърдна работа и експертиза в Google Ads, на 25 януари 2021 г. нашата агенция стана част от програмата Google Partners и получи значка „Google Партньор“. Тази страхотна новина ни мотивира да продължим активната си работа и да трупаме ноу-хау в областта, с което да повишим качеството на маркетинг услугите за нашите бизнес клиенти.

Професионална реклама в Google Ads от дигитална агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД за малки и средни бизнес клиенти от България


Leave a Reply