Блог

Впечатленията ни от Innowave 2017 Business & Startup Conference във Варна

Дигиталната трансформация на Варна се случва сега и бизнеса може да се възползва от това предимство за растеж и успехи

Този петък и събота (20 и 21 октомври 2017) в Двореца на културата и спорта, град Варна се проведе мащабното технологично събитие Innowave 2017 Business & Startup Conference, на което имахме удоволствието да присъстваме. В рамките на 2 дни, над 1000 души от технологичния и дигиталния сектор посетиха събитието, на което лектори бяха представители от Google, Amazon, AliBaba, DHL, eMAG, FirstOnlineSolutions, University of Cambridge, LAUNCHub, Eleven Accelerator Venture Fund, IndieGoGo, както и маркетинг експерти, като Дрейтън Бърд, Жан-Люк Шерър и Дейл Хауърт.

Мотото на събитието гласеше „BE DIGITAL. GO GOBAL.“, като основния фокус беше поставен върху дигиталната трансформация и иновациите в бизнеса. Имаше представители на няколко български StartUp компании, както и отделни лекции насочени към младите предприемачи. Партньори на конференцията със свое участие на място бяха Superhosting.bg, Ardes.bg, bTV, Move.bg, E-Motive, Webest.eu, Start it Smart, Moreto.net и много други.

Конференцията протече прекрасно, като от екипа на Know-How Digital благодарим за страхотното събитие, което Български Бизнес Форум и партньори организираха тук във Варна! Радваме се, че успяхме да поговорим с доста хора от бранша и да обменим идеи и контакти.

Организаторите обещават, че догодина конференцията ще продължи на 19 и 20 октомври 2018, под името Innowave Summit 2018 и ще бъде с още по-големи мащаби. Очакваме с нетърпение и сме силно развълнувани за бъдещето на Варна в дигиталната ера!

4.7 (94%)
10 оценили

Дигиталната трансформация на Варна се случва сега и бизнеса може да се възползва от това предимство за растеж и успехи


Абонамент за Маркетинг
Новини, съвети и примери от дигитална маркетинг агенция Know-How Digital
ЗАПИСВАНЕ ЗА БЮЛЕТИН
close-link