Блог

Представяме Ви новата дигитална маркетинг агенция в град Варна – Know-How Digital!

Главната мисия на агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД е да дигитализира бизнеса на малки и средни фирми от България

На 1 май 2017 г., дигитална маркетинг агенция Know-How Digital стартира! Създадена от млади специалисти с дългогодишен опит в областта на маркетинга, рекламата, дизайна и информационните технологии, агенцията има за цел да помага на бизнеса и неговото представяне в дигиталния свят.

Know-How Digital предлага на своите клиенти елегантни и модерни решения в три основни сфери – уеб разработка, дигиталната реклама и създаването на модерно творческо съдържание.

В портфолиото на специалистите от агенцията попада работа по мащабни дигитални проекти, като реклама за луксозни мебелни брандове, ресторанти, хотели, както и разработката на редица онлайн магазини.  Открояват се проекти, като парти брандът EZ Life Pool Party, играта на PixBros Studio – Angry Fly, супермаркети FAVORIT, както и още над 40 разработени уеб решения за редица бизнеси в сферата на онлайн търговията, туризма и услугите.

С какво можем да бъдем полезни на Вашият бизнес?

Изработка на уеб сайт

Ние знаем как да предоставяме уеб решения, които поддържат Вашия бизнес модел и Ви помагат да растете всеки ден. Нашите експерти могат да реализират комплексни интернет проекти, зачитайки Вашата корпоративна идентичност, вътрешнофирмени процеси и нуждите на клиентите Ви. Използваме най-модерните технологии и онлайн рекламни подходи, за да доставяме лесни за употреба и визуално зашеметяващи уеб сайтове.

Дигитална реклама

За Know-How Digital дигитален маркетинг и реклама означават разбиране на Вашите клиенти. С помощта на най-новите технологии, ние имаме задача да свържем тези клиенти с Вашата марка и да им доставим информацията, от която те се нуждаят. Чрез комбинация от креативност, успешни практики и технически опит в съвременните онлайн маркетингови канали, ние ще достигнем до Вашата аудитория по-бързо, по-точно и по-ефективно.

Творческо съдържание

Творчеството е в основата на това, което правим. Страстта ни е да създаваме емоция, която въздейства и оставя трайни следи, да генерираме забележителни дигитални идеи и да ги изпълняваме с най-висок стандарт. Целим да докоснем сърцата и умовете на аудиторията, като я провокираме. Умеем да работим близо до нашите клиенти, фокусирани върху целта и посланието, което искаме да отправим.

Know-How Digital помага на бизнесът Ви да расте и триумфира в дигиталния свят! Ако смятате, че имате нужда от нашите услуги, отправете запитване и ние ще се свържем с Вас.

4.9 (97.14%)
21 оценили

Главната мисия на агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД е да дигитализира бизнеса на малки и средни фирми от България


Абонамент за Маркетинг
Новини, съвети и примери от дигитална маркетинг агенция Know-How Digital
ЗАПИСВАНЕ ЗА БЮЛЕТИН
close-link