Блог

Защо да рекламирам в Google AdWords?

Google AdWords е подходяща за всички по видове и размери организации. В AdWords можете буквално да включвате и изключвате интернет трафика към вашият уеб сайт с помощта на тази система. Кампаниите могат да бъдат персонализирани и да се фокусират върху специфични онлайн потребители. Може да се насочат към хора на различни локации, хора, които използват различни устройства и хора посещаващи различни уеб сайтове от мрежата на Google.

Милиони хора търсят и кликват върху рекламите на Google всеки ден. Това означава, че Google AdWords може да изпрати към бизнеса Ви огромно количество трафик всеки ден, ако разполагате с бюджет да платите за този трафик. Посетителите, които Google Ви изпраща е много вероятно да станат Ваши реални клиенти, които ще купуват продуктите Ви или ще използват Вашите бизнес услуги.

За разлика от други маркетингови стратегии и рекламни методи, тук Вие плащате само за рекламите, върху които хората кликват. Посредством извършване на ежедневни настройки, оптимизации и тестове, Google AdWords, ще се окаже перфектната платформа за генериране на стабилни приходи за Вашия бизнес. С разумни рекламни бюджети и правилни действия, агенцията ни ще осигури висока възвръщаемост на рекламните инвестиции.

Ето и няколко интересни статистически данни:

– 86% от потребителите използват интернет, за да намерят местен бизнес (WebVisible survey)
– 72% от потребителите предпочитат да намират информация за местните търговци чрез търсене. (WebVisible survey)
– 29% от потребителите търсят местен бизнес поне веднъж седмично (проучване на BrightLocal)
– Google притежава 71% от пазарния дял за търсене. (Netmarketshare.com).
– Google притежава най-голямата онлайн мрежа за дисплейни реклами в света. (Comscore)
– Кампаниите за дисплейната мрежа на Google достигат до 80% от глобалните потребители на интернет. (Google Benchmarks and Insights)
– 
Около 97% от общите приходи на Google идват от реклами. (Google Investor Relations)

Да, платената интернет реклама в Google работи, но само когато е настроена и поддържана коректно. Ние в Know-How Digital знаем как успешно да изградим и управляваме Вашите рекламни кампании в най-голямата търсачка, фокусирани върху целта и възвръщаемостта на инвестициите, чрез интелигентно насочване и креативен дизайн на вашите банерни реклами.

4.8 (96%)
10 оценили


Абонамент за Маркетинг
Новини, съвети и примери от дигитална маркетинг агенция Know-How Digital
ЗАПИСВАНЕ ЗА БЮЛЕТИН
close-link