Блог

Стажантска програма в дигитална маркетинг агенция Ноу-Хау Диджитъл

Важно: Стажантската програма приключи през 2017 година. Следете за актуални програми в нашия блог.

Програма за студенти:

В агенция Ноу-Хау Диджитъл стартираме платена стажантска програма за студенти от град Варна по проект BG05M20P001-2.002-0001 на МОН „Студентски практики“. Стажа е подходящ за активни студенти интересуващи се от дигитален маркетинг, графичен дизайн, уеб разработка и копирайт, които са силно мотивирани да натрупат опит в реална работна среда по клиентски проекти.

Какво търсим и какво даваме:

Търсим млади хора от Варна със силна мотивация за научаване на нови знания и трупане на практически опит в рекламната индустрия! Обявяваме по една свободна позиция за: „Стажант Графичен Дизайнер“, „Стажант Уеб Разработчик“ и „Стажант Копирайтър“. Насреща ще предложим 3-месечен стаж в нашата агенция, менторство от опитни специалисти, достъп до полезни ресурси, практика по модерни клиентски проекти, както и ценен ноу-хау!

Условия за кандидатстване:

Кандидатстването за стажантската ни програма става през сайта на МОН – praktiki.mon.bg, като е необходимо студента да създаде предварителна регистрация и да попълни своя профил коректно. Набирането на кандидатури започна от 30.10.2017 и ще продължи до 19.11.2017, а провеждането на стажа ще се осъществи от 22.11.2017 до 28.02.2018.

Чат бот в помощ на стажантите:

Създадохме 🤖 Чат бот (www.bit.ly/KHD-Internship-BOT), който да асистира на студентите с техните въпроси за стажантската програма на Ноу-Хау Диджитъл и да им дава желаната информация.

Благодарим за интереса:

Одобрените по документи и портфолио кандидати, ще бъдат поканени в офиса ни.

4.8 (95%)
16 оценили

Настоящата стажантска програма приключи!

Благодарим на всички кандидати за стаж в Know-How Digital! Следете нашата Facebook страница за нови възможности за стаж, работа и кариерно развитие в нашата компания.


Абонамент за Маркетинг
Новини, съвети и примери от дигитална маркетинг агенция Know-How Digital
ЗАПИСВАНЕ ЗА БЮЛЕТИН
close-link