Блог

3 причини да създадете и използвате Чат бот за Вашия бизнес

Дигитална маркетинг агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД разработва Чат бот решения за бизнес клиенти. Разгледайте нашият чат бот:

Чат ботовете са новото лице на денонощното обслужване на клиенти и някои от Вашите конкуренти вече ги използват. Въпреки, че няма начин да разберем какво ще донесе бъдещето в дигиталната комуникация, едно е сигурно: използването на чат ботове се увеличава. Препоръчваме Ви да научите колкото е възможно повече за тази AI технология, включително как можете да използвате чат ботовете, за да обслужвате по-добре аудиторията си с идеята за увеличаване на приходите и печалбата. Нека да разгледаме някои от причините защо трябва да използвате чат бот в бизнеса си:

1. По-добро обслужване на клиентите.

Знаете ли, че използването на чат ботове може да помогне за значително намаляване на разходите за обслужване на клиенти? Чат бота може да подобри преживяването за клиентите Ви, като гарантира, че Вашата аудитория винаги получава необходимата помощ. Повечето фирми, особено тези, които имат малко служители, не са в състояние да предоставят персонализирано обслужване на клиентите си 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата.

Чат ботът предоставя възможността, ако някой клиент посещава уеб сайта или Facebook страницата Ви, и има въпрос, да може да получи персонализирана помощ. Идеалният вариант е да имате истински човек от другата страна на разговора с клиента, но чат бота често е втория най-добър вариант.

2. Подобряване на скоростта.

В днешно време, скоростта определя всичко. Колкото по-бързо помагате на клиентите, толкова по-добре за бизнеса Ви. Следователно, трябва да се възползвате пълноценно от технологиите, които ефективно спестяват време, а чат бота е точно това.

Четири минути е средно спестеното време за запитване към чат бота, в сравнение с използването на традиционен център за обаждания и комуникация. Като потребител, Вие знаете, че четири минути са дълго време, когато чакате приемане на обаждане и се опитвате да разрешите проблем. Когато комбинирате по-висока скорост и икономия на разходи, лесно можете да разберете защо толкова много фирми, големи и малки, търсят начини да внедрят чат ботовете в ежедневните дейности на бизнеса си.

3. Набиране на абонати.

Чат ботовете във Facebook се превръщат в идеален маркетингов канал за събиране на списъци със заинтересовани клиенти и в последствие споделяне на персонализирани съобщения до тях. Чат бот технологията директно се противопоставя на e-mail маркетинга, като има забележими предимства пред нея.

Хората не гледат на полученото съобщение във Facebook като спам, а по-скоро на нещо, на което трябва да обърнат бързо внимание, за разлика от поредното писмо получено в пощенските си кутии, което може да неглижират с дни. Директното съобщение от чат бот се възприема като комуникация от друго човешко същество, въпреки че получателите знаят, че е чат бот.


Дигитална маркетинг агенция Know-How Digital може да създаде чат бот за Вашия бизнес, който да обслужва нуждите на Вашите клиенти от навременна и персонализирана помощ. Ако желаете да се възползвате от нашите услуги по създаването на чат бот за бизнес цели, се свържете с нас от тук.

Комуникирайте с нашият Чат Бот Асистент, като за целта последвате този линк:
https://m.me/Know.How.Digital.Agency, след което натиснете бутона „Get Started“ или „Начало“. Сега остава да започнете комуникация и да разберете как работи един чат бот.

4.7 (94.44%)
18 оценили

Дигитална маркетинг агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД разработва Чат бот решения за бизнес клиенти. Разгледайте нашият чат бот: