Запознаваме нашите клиенти с детайлна информация за проведените рекламни кампании, като изпращаме регулярни отчети за дейността си. Анализът на резултатите е един от водещите инструменти за ефективност спрямо заложените цели, ето защо ние в Know-How Digital предлагаме пълен мониторинг, анализ и отчетност на кампаниите в социалните мрежи, като по този начин даваме пълна яснота за постигнатите резултати.

Рекламни активности

В интернет пространството, измерването на резултатите от реклама става с голяма точност. Можем да Ви информираме за неща като средната цена, заплатена за брой импресии или кликове (CPM, CPC), брой потребители, обвързали се с Ваш пост (Engaged users), брой на уникалните потребители, до които е достигнал Вашият пост (Post Reach), брой на уникалните потребители, видели Вашата реклама (Reach), брой кликове (Clicks) и още много други изходни данни.

Честа отчетност

Всеки месец или седмица (по желание), ще получавате от нас подробен отчет за това, как Вашия рекламен бюджет бива разпределен и какви резултати са постигнати с него. По този начин ще бъдете постоянно актуализирани относно нашите маркетингови усилия, като при желание от Ваша страна или по наша инициатива могат да бъдат предприети промени в изпълнението.

Сертифицирани специалисти

Анализа на резултатите и статистиката от Вашите уеб сайтове, ще бъде извършван от специалист от нашата агенция, който е преминал обучение по Google Analytics и притежава необходимата компетентност, подплатена със сертификат:

Деси ГеоргиеваММФ "Варненско Лято"

“Впечатлена съм от работата на екипа на Know How Digital Agency, благодарение на които най-големия и най-дълголетния международен музикален фестивал "Варненско лято" достигна до публиката на Варна, до младите хора и увеличи своите фенове в пъти! Благодарна съм за коректната и професионална работа! Ще продължавам да разчитам на Know How Digital Agency, за да достигнем заедно още по-добри резултати свързани с популяризирането на качествените и интересни проекти в програмата на Фестивала.”

Красимира ЧолаковаMangusta Ceramics

“Благодаря за прекрасната работа на едни великолепни момчета, с които работя. Рекламна фирма Know-How Digital. Направиха и поддържат сайта на Mangusta Ceramics, като с тяхната професионална работа и загриженост много хора научиха за нас от цяла България. Продуктите са търсени на пазара, а вече и намирани. Много клиенти, благодарение на професионализма им. Благодаря ви. Много сте добри.”

Огняна ВасилевMV Salon (гр.София)

“Радвам се, че преди година и половина се спряхме на Кnow-How-Digital за изработването на уебстраницата, както им доверихме и изцяло онлайн поддръжката във Facebook&Instagram и google ads. Истински професионалисти, коректни и винаги точни. Безкрайни благодарности, момчета!”

Гергана ЖелеваХумана България

“Know How Digital - коректни и точни. Млад екип, който работи на професионално ниво.”

Николай КовачевSUSHI Masters

“Know-How Digital се доказаха, като сериозен дигитален партньор през последните 2 години през, които вече работим. С тяхна помощ направихме SUSHI Masters разпознаваем бранд във Варна и постигнахме отлични резултати в рекламата и онлайн продажбите. Благодаря ви.”

Илиян КостадиновAMATA & CO

“Съвместната ни работа беше доста ползотворна. Особено доволен съм от бързата реакция, когато се наложи да се действа при спешни и непредвидени ситуации.”

Георги ГеоргиевThracian Truffles

“Благодарим на Know- How Digital за безупречната работа и добрите резултати.”

Христомир ЯнковHappy Life - Slim & Shape Club

“Благодаря на Know-How Digital за креативните идеи и страхотните резултати, които постигнахме заедно. Препоръчвам на всеки, който все още не е открил потенциала на on-line маркетинга да се довери на Виктор и Атанас, както го направих аз за проекта на Happy Life - Slim&Shape Club.”

Катерина ЖильоваKENKO - Био и Азиатски Продукти

“В Know-How Digital ще бъдете обслужени с много професионализъм, креативност и бързина. За кратък период от време с помощта на момчетата успявам да постигна видими резултати с моя бранд Кенко - био и азиатски продукти. Благодаря и успехи!”

Николай КовачевOIL MED Clinic

“Момчетата свършиха страхотна работа със сайта който направиха, и ежемесечната реклама на двете фирми, определено препоръчвам Маркетингова Агенция Ноу-Хау Диджитъл.”

Кирил Ангелов1INMIND Original

“Хареса ми това, че умеят да визуализират и обясняват ефекта от услугата на разбираем език. Изключително съвестен екип с много свежи идеи. Определено са един голям + към моята онлайн маркетинг стратегия.”

Милена ДимитроваРесторанти Dolce Amaro

“Партньор на когото можеш да разчиташ, партньор с когото можеш да вървиш рамо до рамо в своето развитие! Благодаря Ви!”