Партньорствата и комуникацията между бизнесите онлайн, могат да бъдат мощен начин за постигане на развитие и печалби за двете страни. Know-How Digital идентифицира, достига, преговаря, активира и управлява успешни партньорства и възможности, които подобряват маркетинговите ползи за клиентите ни. Заедно постигаме високи резултати и многобройни доволни клиенти.

Медия купуване и планиране

Имаме изградени дългосрочни партньорства с български рекламни мрежи работещи с големи уеб сайтове в България. Купуваме рекламни позиции (текстове, банери, видео) и управляваме интегрирани дигитални кампании в Abv.bg, Vbox7.bg, Nova.bg, Sinoptik.bg, Gong.bg, Vesti.bg, Economic.bg, Olx.bg, News.bg и стотици други високо посещавани онлайн портали.

Ексклузивно по-изгодни цени

Като дигитална маркетинг агенция активно работеща с много бизнес клиенти, се възползваме от преференциални условия за сътрудничество от медийни ни партньори. Това ни дава възможност да осигурим намалени цени за онлайн реклама на нашите клиенти.

Нови възможности

Като наш клиент, периодично ще получавате предложения за рекламни възможности и партньорства за Вашия бизнес. Ние препоръчваме само работещи идеи, които смятаме, че ще повишат продажбите и производителността Ви.

Обадете се сега за бизнес консултация

Партньорства Оценка: 4.9 (от 16)