РЕКЛАМА В GOOGLE ADWORDS

Да, платената интернет реклама в Google работи, но само когато е настроена и поддържана коректно. Ние в Know-How Digital знаем как успешно да изградим и управляваме Вашите рекламни кампании в най-голямата търсачка, фокусирани върху целта и възвръщаемостта на инвестициите, чрез интелигентно насочване и креативен дизайн.

Гъвкава маркетингова платформа

Google AdWords е подходяща за всички по видове и размери организации. Можете буквално да включвате и изключвате интернет трафика с помощта на тази система. Кампаниите могат да бъдат персонализирани, да се фокусират върху специфични онлайн потребителите. Може да се насочат хора на различни локации, хора, които използват различни устройства и хора посещаващи различни уеб сайтове от мрежата на Google.

Качествен трафик към уеб сайта

Милиони хора търсят и кликват върху рекламите на Google всеки ден. Това означава, че Google AdWords може да изпрати към бизнеса Ви огромно количество трафик всеки ден, ако разполагате с бюджет да платите за този трафик. Посетителите, които Google Ви изпраща е много вероятно да станат Ваши реални клиенти, които ще купуват продуктите Ви или ще използват Вашите бизнес услуги.

Висока възвръщаемост

За разлика от други маркетингови стратегии, Вие плащате само за рекламите, върху които хората кликват. Посредством извършване на ежедневни настройки, оптимизации и тестове, Google AdWords, ще се окаже перфектната платформа за генериране на стабилни приходи за Вашия бизнес. С разумни рекламни бюджети и правилни действия, агенцията ни ще осигури висока възвръщаемост на рекламните инвестиции.

Сертифицирани специалисти

Вашите рекламни кампании в Google AdWords ще бъдат обслужвани от сертифицирани специалисти от Know-How Digital, които са преминали обучения от Google, издържали са изпитни тестове и имат сертификати в следните области:

0883 351 839

Обадете се сега за безплатна консултация!