Чат ботът е уеб базиран софтуер, предназначен да симулира разговор с хора. Чат ботовете предлагат изключително удобство, като премахват огромна част от излишната комуникация с интернет потребителите. Освен това времето за реакция и доставка на съобщенията от компанията Ви ще се намали драстично и ще имате консултант 24/7 на разположение за клиентите си. Психологически, голяма част от потребителите ще бъдат по-свободни в комуникацията, докато обменят съобщения и задават въпроси на чат ботовете, в сравнение директно с хора консултанти.

Всички хора чатят

Днешният свят не може да си представи реалността без чат разговорите. Хората по целия свят ги използват, за да се срещнат с приятелите си, да се забавляват или да използват бизнес услуги и продукти. Статистиките говорят ясно, че огромна част от човечеството обменя лични и бизнес съобщения всеки ден през различните платформи. Към 2019 година в световен мащаб 1.5 милиарда използват WhatsApp, 1.3 милиарда потребителя използват Facebook Messenger, китайският WeChat има 1 милиард потребителя, а QQ Mobile е с 800 милиона, Skype с 300 милиона, Snapchat с 287 милиона, Viber с 260 милиона и Telegram с 200 милиона интернет потребители.

Чат бот за бизнес цели

До преди време чата между двама човека оглавяваше начините за комуникация, но настоящите тенденции в чат комуникацията много се промениха. Чатът с бот направи комуникацията още по-бърза и по-лесна. Макар, че чат ботовете не са хора, те могат да работят също толкова умно, колкото и човека. За бизнеса, епохата на чат ботовете се превръща в добра възможност за намаляване на разходите за назначаване на хора и автоматизирането на техните задачи от софтуер. Интеграцията на чат бота с уеб сайта може да Ви помогне да подобрите комуникационните си услуги за Вашите клиенти. Чат ботът ще облекчи клиентите от досадни обаждания и вместо това те ще получават мигновени отговори на техните запитвания.

Създаване на Чат бот

Дигитална маркетинг агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД ще изгради чат бот за Вашия бизнес, който ще комуникира с клиентите Ви и ще отговаря на предварително заложени въпроси. Ние ще изградим различни сценарии за комуникация с потребителите, спрямо индустрията и бизнес целите Ви. Чат ботът ще използва мултимедия за комуникацията с потребителите, като текст, снимки, видео, бутони, галерия, аудио и прикачени файлове. Интегрираме чат бота във Вашата Facebook страница и в уеб сайт. Всички потребители, започнали комуникация с чат бота се записват в база данни и се сегментират, позволявайки изпращането на съобщения до всички тях.

Кликнете на бутона и активирайте Чат бота на Know-How Digital

Обадете се сега за бизнес консултация

Чат бот Оценка: 4.9 (от 17)