Чат ботът е уеб базиран софтуер, предназначен да симулира разговор с хора. Чат ботовете предлагат изключително удобство, като премахват огромна част от излишната комуникация с интернет потребителите. Освен това времето за реакция и доставка на съобщенията от компанията ви ще падне драстично и ще имате консултант 24/7 на разположение за клиентите си. Психологически, голяма част от потребителите ще бъдат по-свободни в комуникацията, докато обменят съобщения и задават въпроси на чат ботовете в сравнение директно с хора консултанти.

Всички хора чатят

Днешният свят не може да си представи реалността без чат разговорите. Хората по целия свят ги използват, за да се срещнат с приятелите си, да намерят забавление или да използват бизнес услуги и продукти. Статистиките говорят високо и ясно, че огромна част от човечеството обменя лични и бизнес съобщения всеки ден през различните платформи. Към 2019 година в световен мащаб 1.5 милиарда използват WhatsApp, 1.3 милиарда потребителя използват Facebook Messenger, китайските WeChat имат 1 милиард потребителя, а QQ Mobile с 800 милиона, Skype с 300 милиона, Snapchat с 287 милиона, Viber с 260 милиона и Telegram с 200 милиона интернет потребителя.

Чат бот за бизнес цели

До преди време чата на човек с човек оглавяваше тенденциите за комуникация, но предстоящите тенденции в чат комуникацията много се промениха. Чатът с бот направи комуникацията още по-бърза и по-лесна. Макар, че чат ботовете не са хора, те могат да работят също толкова умно колкото човека. За бизнеса, епохата на чат ботовете се превръща в добра възможност за намаляване на разходите за работа на хора и автоматизирането на тези задачи от софтуер. Интеграцията на чат бота с уеб сайта, може да ви помогне да подобрите комуникационните си услуги за вашите клиенти. Чат ботът ще облекчи клиентите от досадни обаждания и също така те ще получат мигновени отговори на техните запитвания.

Създаване на Чат бот

Дигитална маркетинг агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД ще изгради чат бот за вашия бизнес, който ще комуникира с клиентите ви и ще отговаря на предварително заложени въпроси. Изграждат се различни сценарии за комуникация с потребителите, спрямо индустрията и бизнес целите ви. Чат ботът ще използва мултимедия за комуникацията с потребителите, като текст, снимки, видео, бутони, галерия, аудио и прикачени файлове. Интегрираме чат ботът във вашата Facebook страница и в уеб сайт. Всички потребители, започнали комуникация с чат бота се записват в база данни и се сегментират, позволявайки изпращането на съобщения до всички тях.

Кликнете на бутона и активирайте Чат бота на Know-How Digital

Деси ГеоргиеваММФ "Варненско Лято"

“Впечатлена съм от работата на екипа на Know How Digital Agency, благодарение на които най-големия и най-дълголетния международен музикален фестивал "Варненско лято" достигна до публиката на Варна, до младите хора и увеличи своите фенове в пъти! Благодарна съм за коректната и професионална работа! Ще продължавам да разчитам на Know How Digital Agency, за да достигнем заедно още по-добри резултати свързани с популяризирането на качествените и интересни проекти в програмата на Фестивала.”

Красимира ЧолаковаMangusta Ceramics

“Благодаря за прекрасната работа на едни великолепни момчета, с които работя. Рекламна фирма Know-How Digital. Направиха и поддържат сайта на Mangusta Ceramics, като с тяхната професионална работа и загриженост много хора научиха за нас от цяла България. Продуктите са търсени на пазара, а вече и намирани. Много клиенти, благодарение на професионализма им. Благодаря ви. Много сте добри.”

Огняна ВасилевMV Salon (гр.София)

“Радвам се, че преди година и половина се спряхме на Кnow-How-Digital за изработването на уебстраницата, както им доверихме и изцяло онлайн поддръжката във Facebook&Instagram и google ads. Истински професионалисти, коректни и винаги точни. Безкрайни благодарности, момчета!”

Гергана ЖелеваХумана България

“Know How Digital - коректни и точни. Млад екип, който работи на професионално ниво.”

Николай КовачевSUSHI Masters

“Know-How Digital се доказаха, като сериозен дигитален партньор през последните 2 години през, които вече работим. С тяхна помощ направихме SUSHI Masters разпознаваем бранд във Варна и постигнахме отлични резултати в рекламата и онлайн продажбите. Благодаря ви.”

Илиян КостадиновAMATA & CO

“Съвместната ни работа беше доста ползотворна. Особено доволен съм от бързата реакция, когато се наложи да се действа при спешни и непредвидени ситуации.”

Георги ГеоргиевThracian Truffles

“Благодарим на Know- How Digital за безупречната работа и добрите резултати.”

Христомир ЯнковHappy Life - Slim & Shape Club

“Благодаря на Know-How Digital за креативните идеи и страхотните резултати, които постигнахме заедно. Препоръчвам на всеки, който все още не е открил потенциала на on-line маркетинга да се довери на Виктор и Атанас, както го направих аз за проекта на Happy Life - Slim&Shape Club.”

Катерина ЖильоваKENKO - Био и Азиатски Продукти

“В Know-How Digital ще бъдете обслужени с много професионализъм, креативност и бързина. За кратък период от време с помощта на момчетата успявам да постигна видими резултати с моя бранд Кенко - био и азиатски продукти. Благодаря и успехи!”

Николай КовачевOIL MED Clinic

“Момчетата свършиха страхотна работа със сайта който направиха, и ежемесечната реклама на двете фирми, определено препоръчвам Маркетингова Агенция Ноу-Хау Диджитъл.”

Кирил Ангелов1INMIND Original

“Хареса ми това, че умеят да визуализират и обясняват ефекта от услугата на разбираем език. Изключително съвестен екип с много свежи идеи. Определено са един голям + към моята онлайн маркетинг стратегия.”

Милена ДимитроваРесторанти Dolce Amaro

“Партньор на когото можеш да разчиташ, партньор с когото можеш да вървиш рамо до рамо в своето развитие! Благодаря Ви!”