E-mail маркетингът е една от най-добрите тактики, която Вашия бизнес може да използва, за да се генерират действия, изграждат връзки с потенциални клиенти и разбира се, да се постигнат повече продажби. С помощта на имейл маркетинг с платформата MailChimp, нашата агенция ще съдейства за това, Вашия бизнес да създаде по-дълбоки и ползотворни взаимоотношения с целевата си аудитория чрез прецизно таргетинари e-mail кампании.

Директно таргетиране

Една от силните страни на e-mail маркетинга, е че може да изпращате изключително целенасочени маркетингови кампании. Ние можем да изпратим писма до ясно определени сегментирани групи от хора, като примерно до тези, които не са довършили поръчките си на електронния Ви магазин; до тези, които имат рожден ден на конкретната дата; до тези, които са се записали за интересни новини от бизнеса Ви и много други обособени аудитории с различни нагласи, желания и статут.

Персонализирани съобщения

Можем да накараме потребителите Ви да реагират и да предприемат действия, чрез динамично конструирани и тествани e-mail кампании, които персонално се обръщат към тях. Така когато потенциалните или настоящи клиенти получат писмо от Вас, те ще го почустват като съдържание специално приготвено за техните нужди и поднесено в точния момент.

Увеличено бранд достигане

С всеки изпратен email, потребителите са изложени на бизнеса и марката Ви. Чрез стратегическо планиране, интелигентен дизайн и целенасочено съдържание, Вашият бизнес постоянно ще изгражда стойност, която гради доверие и лоялни клиенти. MailChimp дава възможност за интеграции с електронен магазин или бизнес уеб сайт, които ще ви помогнат да увеличите качествената си e-mail аудитория.

Деси ГеоргиеваММФ "Варненско Лято"

“Впечатлена съм от работата на екипа на Know How Digital Agency, благодарение на които най-големия и най-дълголетния международен музикален фестивал "Варненско лято" достигна до публиката на Варна, до младите хора и увеличи своите фенове в пъти! Благодарна съм за коректната и професионална работа! Ще продължавам да разчитам на Know How Digital Agency, за да достигнем заедно още по-добри резултати свързани с популяризирането на качествените и интересни проекти в програмата на Фестивала.”

Красимира ЧолаковаMangusta Ceramics

“Благодаря за прекрасната работа на едни великолепни момчета, с които работя. Рекламна фирма Know-How Digital. Направиха и поддържат сайта на Mangusta Ceramics, като с тяхната професионална работа и загриженост много хора научиха за нас от цяла България. Продуктите са търсени на пазара, а вече и намирани. Много клиенти, благодарение на професионализма им. Благодаря ви. Много сте добри.”

Огняна ВасилевMV Salon (гр.София)

“Радвам се, че преди година и половина се спряхме на Кnow-How-Digital за изработването на уебстраницата, както им доверихме и изцяло онлайн поддръжката във Facebook&Instagram и google ads. Истински професионалисти, коректни и винаги точни. Безкрайни благодарности, момчета!”

Гергана ЖелеваХумана България

“Know How Digital - коректни и точни. Млад екип, който работи на професионално ниво.”

Николай КовачевSUSHI Masters

“Know-How Digital се доказаха, като сериозен дигитален партньор през последните 2 години през, които вече работим. С тяхна помощ направихме SUSHI Masters разпознаваем бранд във Варна и постигнахме отлични резултати в рекламата и онлайн продажбите. Благодаря ви.”

Илиян КостадиновAMATA & CO

“Съвместната ни работа беше доста ползотворна. Особено доволен съм от бързата реакция, когато се наложи да се действа при спешни и непредвидени ситуации.”

Георги ГеоргиевThracian Truffles

“Благодарим на Know- How Digital за безупречната работа и добрите резултати.”

Христомир ЯнковHappy Life - Slim & Shape Club

“Благодаря на Know-How Digital за креативните идеи и страхотните резултати, които постигнахме заедно. Препоръчвам на всеки, който все още не е открил потенциала на on-line маркетинга да се довери на Виктор и Атанас, както го направих аз за проекта на Happy Life - Slim&Shape Club.”

Катерина ЖильоваKENKO - Био и Азиатски Продукти

“В Know-How Digital ще бъдете обслужени с много професионализъм, креативност и бързина. За кратък период от време с помощта на момчетата успявам да постигна видими резултати с моя бранд Кенко - био и азиатски продукти. Благодаря и успехи!”

Николай КовачевOIL MED Clinic

“Момчетата свършиха страхотна работа със сайта който направиха, и ежемесечната реклама на двете фирми, определено препоръчвам Маркетингова Агенция Ноу-Хау Диджитъл.”

Кирил Ангелов1INMIND Original

“Хареса ми това, че умеят да визуализират и обясняват ефекта от услугата на разбираем език. Изключително съвестен екип с много свежи идеи. Определено са един голям + към моята онлайн маркетинг стратегия.”

Милена ДимитроваРесторанти Dolce Amaro

“Партньор на когото можеш да разчиташ, партньор с когото можеш да вървиш рамо до рамо в своето развитие! Благодаря Ви!”