E-mail маркетингът е една от най-добрите тактики, която Вашия бизнес може да използва, за да се генерират действия, изграждат връзки с потенциални клиенти и разбира се, да се постигнат повече продажби. С помощта на имейл маркетинг с платформата MailChimp, нашата агенция ще съдейства за това, Вашия бизнес да създаде по-дълбоки и ползотворни взаимоотношения с целевата си аудитория чрез прецизно таргетирани e-mail кампании.

Директно таргетиране

Една от силните страни на e-mail маркетинга, е че може да изпращате изключително целенасочени маркетингови кампании. Ние можем да изпратим писма до ясно определени сегментирани групи от хора, като примерно до тези, които не са довършили поръчките си на електронния Ви магазин; до тези, които имат рожден ден на конкретната дата; до тези, които са се записали за интересни новини от бизнеса Ви и много други обособени аудитории с различни нагласи, желания и статут.

Персонализирани съобщения

Можем да стимулираме потребителите Ви да реагират и да предприемат действия, чрез динамично конструирани и тествани e-mail кампании, които персонално се обръщат към тях. Така когато потенциалните или настоящи клиенти получат писмо от Вас, те ще го почувстват като съдържание, специално приготвено за техните нужди и поднесено в точния момент.

Увеличено бранд достигане

С всеки изпратен e-mail, потребителите са информирани за бизнеса и марката Ви. Чрез стратегическо планиране, интелигентен дизайн и целенасочено съдържание, Вашият бизнес постоянно ще изгражда стойност, която развива доверие и привлича лоялни клиенти. MailChimp дава възможност за интеграции с електронен магазин или бизнес уеб сайт, които ще Ви помогнат да увеличите качествената си e-mail аудитория.

Обадете се сега за бизнес консултация

E-mail маркетинг Оценка: 4.9 (от 15)