През последните години видео съдържанието значително се наложи в дигиталния свят. Ангажирайте, образовайте и най-важното постигнете поставените си цели по един наистина интересен и интерактивен начин. Заради своята висока ефективност, видео съдържанието се превръща във водещо средство за онлайн продажби и реклама. Разработването на видео маркетинг кампания е свързана с дългосрочен процес, включващ подробен анализ и задълбочено проучване. Ние в Know-How Digital ще създадем Вашата видео стратегия, като отправим правилното послание към клиентите Ви, чрез въздействащи клипове, разказващи завладяващи истории.

Презентационно рекламно видео

Този вид мултимедия става все по-популярен в областта на дигиталната реклама, защото неговата динамика привлича вниманието на потребителя изключително бързо. Заложете на оригинална идея, в която ние ще направим монтаж на предоставените от Вас елементи като лого, снимки и рекламни текстови послания и ще създадем анимирана презентация, която да предизвика желаните действия у Вашите клиенти. Така Вие ще изпъкнете пред конкурентите, като същевременно постигате емоционална ангажираност и разпознаваемост за бранда си.

Заснемане на видео клипове

С помощта на професионално видео съдържание, можете да представите Вашите продукти и услуги по един иновативен и атрактивен начин, като създадете интригуващи сценарии, съобразени с Вашата целева аудитория. За да демонстрираме предимствата на продукта или услугата Ви, ние извършваме видеознснемане на място с професионална техника. Създаваме емоция, която да накара клиентите Ви да гледат Вашето рекламно видео отново и отново! Знаем как да създадем отличаващо се и вълнуващо корпоративно или имиджово видео, съобразено с бизнеса Ви, което да остави трайна следа в съзнанието на зрителя.

Заснемане на видео с дрон

В дигиталния маркетингов свят, колкото по – атрактивна е идеята Ви, толкова по – голям е шансът за възвращаемост на инвестициите и увеличаване на продажбите. Изключително вълнуващ и съвременен метод за реклама е видеото от дрон. Този вид съдържание е признак на креативност и високо качество на работата. Клиповете или снимките, направени от дрон със сигурност ще впечатлят много потребители, от които голяма част могат да се превърнат в Вашите реални клиенти. Подходящи са за рекламиране на хотели, ресторанти, сгради, строежи и други видове обекти; обществени, културни и медийни събития; филмови и музикални продукции; природни участъци и други открити площи.

Обадете се сега за бизнес консултация

Видео продукция Оценка: 4.9 (от 8)