През последните години видео съдържанието промени дигиталния маркетинг. Ангажирайте, образовайте и най-важното постигнете поставените си цели по един наистина интересен и интерактивен начин. Заради своята висока ефективност, видео съдържанието се превръща във водещо средство за онлайн продажби и реклама. Разработването на видео маркетинг кампания е свързана с дългосрочен процес, включващ подробен анализ и проучване. Ние в Know-How Digital ще създадем Вашата видео стратегия, като отправим правилното послание към клиентите Ви, чрез видеозаснемане на въздействащи клипове, разказващи завладяващи истории.

Имиджово видео

Заложете на оригинална идея и създайте свое собствено имиджово видео, което да въздейства на Вашите клиенти. Създайте емоция която да накара клиентите Ви да гледат видеото отново и отново! Имиджовите видеа са страхотен начин, по който да изпъкнете пред конкурентите, като същевременно постигате емоционална ангажираност и опознаваемост за бранда си.

Продуктово видео

Демонстрирайте Вашите продукти по един иновативен и атрактивен начин. Използвайте креативен подход при презентирането на Вашите продукти чрез видео съдържание, като създадете интригуващи сценарии съобразени с Вашата целева аудитория. Покажете на вашите зрители защо Вашия продукт ще им помогне и защо те се нуждаят от него, какви проблеми решава той и най-вече как ще обогати живота на евентуалните му притежатели.

Образователно видео

Поднесете образователно съдържание, което ще накара хората да разберат Вашите продукти, услуги или фирмена мисия. В кратки видеа може да отговорите на основните въпроси - Какво е това? За какво се използва? Как ще обогати живота на Вашите клиенти? Какви са неговите предимства? Накарайте потенциалните Ви клиенти да пристъпят към желаното действие чрез образователни видеа доказващи качествата на Вашите продукти.

Заснемане на събития

Когато Вие организиране публично събитие, искате да бъдете сигурни, че ще достигне до максимално много хора от потенциалната Ви аудитория. Видеото е перфектния формат, с който ще се гарантира оптимално достигане. Ние знаем как да създадем видеоклипове, които привличат внимание и принуждават зрителя да продължава да ги гледа. Ще предадем желаната емоция с кратък видео обзор на Вашето събитие.

Николай КовачевSUSHI Masters

“Know-How Digital се доказаха, като сериозен дигитален партньор през последните 2 години през, които вече работим. С тяхна помощ направихме SUSHI Masters разпознаваем бранд във Варна и постигнахме отлични резултати в рекламата и онлайн продажбите. Благодаря ви.”

Христомир ЯнковHappy Life - Slim & Shape Club

“Благодаря на Know-How Digital за креативните идеи и страхотните резултати, които постигнахме заедно. Препоръчвам на всеки, който все още не е открил потенциала на on-line маркетинга да се довери на Виктор и Атанас, както го направих аз за проекта на Happy Life - Slim&Shape Club.”

Красимира ЧолаковаMangusta Ceramics

“Благодаря за прекрасната работа на едни великолепни момчета, с които работя. Рекламна фирма Know-How Digital. Направиха и поддържат сайта на Mangusta Ceramics, като с тяхната професионална работа и загриженост много хора научиха за нас от цяла България. Продуктите са търсени на пазара, а вече и намирани. Много клиенти, благодарение на професионализма им. Благодаря ви. Много сте добри.”

Катерина ЖильоваKENKO - Био и Азиатски Продукти

“В Know-How Digital ще бъдете обслужени с много професионализъм, креативност и бързина. За кратък период от време с помощта на момчетата успявам да постигна видими резултати с моя бранд Кенко - био и азиатски продукти. Благодаря и успехи!”

Николай КовачевOIL MED Clinic

“Момчетата свършиха страхотна работа със сайта който направиха, и ежемесечната реклама на двете фирми, определено препоръчвам Маркетингова Агенция Ноу-Хау Диджитъл.”

Кирил Ангелов1INMIND Original

“Хареса ми това, че умеят да визуализират и обясняват ефекта от услугата на разбираем език. Изключително съвестен екип с много свежи идеи. Определено са един голям + към моята онлайн маркетинг стратегия.”

0883 351 839

Обадете се сега за безплатна консултация!