Бъдете различни, като използвате атрактивни, креативни и запомнящи се визии, подхождащи на Вашият бизнес, чрез които ще комуникирате по-ясно с Вашата аудитория! Необходимостта от графични материали се среща във всеки един аспект на бизнес процесите в днешно време. Истинското творчество не познава граници, но маркетинг успеха винаги зависи от него. Ние Ви предлагаме качествено изработване на Вашите рекламни материали за дигитално и печатно ползване, използвайки индивидуален дизайнерски подход съобразен с целите на Вашия бизнес.

Дигитален дизайн

Интернет революцията провокира широката употреба на графичния дизайн за ползване в онлайн пространството. Чрез растерни графики и изображения, бизнеса Ви е способен да изрази брандинга, мисията и целите си пред своите клиенти. Нашата агенция предлага услуги свързани с графичнен дигитален дизайн, по създаването на банери, икони, презентации, GIF анимации, илюстрации и други формати за онлайн ползване. Работейки с нас, ще имате досег до последните тенденции в дизайна, които заедно можем да приложим за Вашия бизнес, продукти и услуги.

Печатен дизайн

Дизайна на печатни продукти е форма на визуална комуникация, използвана за предаване на информация към аудиторията Ви чрез естетичен дизайн, отпечатан върху материална повърхност. Различни техники и способи ни помагат да създадем печатни материали, които възхищават Вашите клиенти и ги провокират към действия. Популяризирайте бранда си, чрез професионално създадени дизайни за лого, визитки, флаери, брошури, плакати, билборди, менюта и други печатни средства. Нашата агенция ще бъде до Вас през целия процес - от генерирането на концепцията, през създаването на дизайна до самото отпечатване.

Николай КовачевSUSHI Masters

Know-How Digital се доказаха, като сериозен дигитален партньор през последните 2 години през, които вече работим. С тяхна помощ направихме SUSHI Masters разпознаваем бранд във Варна и постигнахме отлични резултати в рекламата и онлайн продажбите. Благодаря ви.”

Христомир ЯнковHappy Life - Slim & Shape Club

“Благодаря на Know-How Digital за креативните идеи и страхотните резултати, които постигнахме заедно. Препоръчвам на всеки, който все още не е открил потенциала на on-line маркетинга да се довери на Виктор и Атанас, както го направих аз за проекта на Happy Life - Slim&Shape Club.”

Красимира ЧолаковаMangusta Ceramics

“Благодаря за прекрасната работа на едни великолепни момчета, с които работя. Рекламна фирма Know-How Digital. Направиха и поддържат сайта на Mangusta Ceramics, като с тяхната професионална работа и загриженост много хора научиха за нас от цяла България. Продуктите са търсени на пазара, а вече и намирани. Много клиенти, благодарение на професионализма им. Благодаря ви. Много сте добри.”

Катерина ЖильоваKENKO - Био и Азиатски Продукти

“В Know-How Digital ще бъдете обслужени с много професионализъм, креативност и бързина. За кратък период от време с помощта на момчетата успявам да постигна видими резултати с моя бранд Кенко - био и азиатски продукти. Благодаря и успехи!”

Николай КовачевOIL MED Clinic

“Момчетата свършиха страхотна работа със сайта който направиха, и ежемесечната реклама на двете фирми, определено препоръчвам Маркетингова Агенция Ноу-Хау Диджитъл.”

Кирил Ангелов1INMIND Original

“Хареса ми това, че умеят да визуализират и обясняват ефекта от услугата на разбираем език. Изключително съвестен екип с много свежи идеи. Определено са един голям + към моята онлайн маркетинг стратегия.”

0883 351 839

Обадете се сега за безплатна консултация!