Бъдете различни, като използвате атрактивни, креативни и запомнящи се визии, подхождащи за Вашия бизнес, чрез които ще комуникирате по-ясно с Вашата аудитория! Необходимостта от графични материали се среща във всеки един аспект на бизнес процесите в днешно време. Истинското творчество не познава граници, а маркетинг успеха винаги зависи от него. Ние Ви предлагаме качествено изработване на Вашите дигитални и рекламни материали, използвайки индивидуален дизайнерски подход, съобразен с целите на Вашия бизнес.

Бранд стратегия

Стратегията на Вашия бранд е план, който обхваща конкретни, дългосрочни цели, които могат да бъдат постигнати с развитието на успешна марка – комбинираните компоненти на характера на Вашата компания, които я правят уникална. Ние събираме детайлна информация за същността на Вашия бизнес и на тази база установяваме правилните елементи за Вашия бранд като настроение, цветове, послания и дизайн концепция. Така постигаме отличаващо се присъствие на бизнеса Ви в интернет. Тази важна стъпка се отразява на всички аспекти от бизнеса Ви и позволява на марката Ви по-ефективно да общува с целевата Ви аудитория.

Изработка на лого

Логото е отличителния знак на Вашия бизнес, символът, с който Вашите клиенти и партньори Ви разпознават. Професионалното Ви лого отразява характера на Вашата търговска марка, създава първото впечатление за Вашия бизнес и Ви отличава от конкуренцията. При изработката на дизайн на фирмено лого, всеки детайл е от значение за правилното възприемане – дейност на фирмата, общност от потребители, продукти и т.н. Нашите специалисти изработват стилизирани, уникални и лесно разпознаваеми лога, които отразяват Вашата корпоративна идентичност.

Дизайн на онлайн реклами

Интернет революцията провокира широката употреба на графичния дизайн за ползване в онлайн пространството. Чрез растерни графики и изображения, бизнесът Ви е способен да комуникира брандинга, мисията и целите си пред своите клиенти. Нашата агенция предлага услуги, свързани с графичен дигитален дизайн: създаването на банери, икони, презентации, GIF анимации, инфографики, илюстрации и други формати за онлайн ползване. Работейки с нас, ще имате досег до последните тенденции в дизайна, които заедно можем да приложим за Вашия бизнес, продукти и услуги.

Печатни материали

Печатните рекламни материали могат да бъдат успешно съчетани с дигиталния маркетинг за постигането на успешна и надеждна реклама. Те се ползват с по-голямо доверие от страна на клиентите, тъй като могат да бъдат разгледани, разлистени, подържани в ръка или поставени на удобно място на бюрото. При създаването на дизайн на печатни материали ние използваме различни техники и способи, които карат Вашите клиенти да са впечатлени и ги провокират към желаните действия. Популяризирайте бранда си, чрез професионално създадени дизайни за визитки, стикери, дипляни, флаери, брошури, плакати и други печатни материали. Нашата агенция ще бъде до Вас през целия процес - от генерирането на концепцията, през създаването на дизайна до самото отпечатване.

Дизайн на менюта и каталози

Менюто привлича вниманието, придавайки на Вашето заведение собствена идентичност и трябва да бъде визуално привлекателно, за да изгради доверие у клиентите Ви. Вашето меню е личният Ви разговор с клиента. Фирменият Ви каталог е лицето на продуктите, които предлагате. Каталогът трябва да представя бизнеса Ви по начин, отговарящ на Вашия индивидуален стил. В Know-How Digital създаваме креативни и уникални дизайни за Вашето меню или каталог, така че да му придадем висок клас вид и усещане, за да представим марката Ви по най-добрия начин. Печатният дизайн се реализира от експертен екип дизайнери с широк опит в областта. Стараем се създадените от нас концепции винаги да имат професионален вид, в правилната насоченост и издържана визия, с лесен за възприемане дизайн.

Външна реклама

Когато потребителите са навън, те са динамични и мислят активно. Това означава, че
са по-склонни да възприемат и да обръщат внимание на нови съобщения и реклами. Външната реклама в реална среда има своето предимство – тя не може да бъде блокирана, избегната или изключена. Благодарение на неограничените си възможности и форми външната реклама е много ефективен подход за популяризиране на Вашата дейност. Тя Ви позволява да рекламирате 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Чрез кратки, ясни и лесни за възприемане послания и детайлна подредба на всички графични изображения, изготвяме цялостната рекламна концепция за Вашата външна реклама. Възможностите са неограничени – от пана, транспаранти, табели до билбордове или брандиране на автомобили, Вие можете да позиционирате посланията на Вашата марка навсякъде в заобикалящата ни среда.

Графичен дизайн от Know-How Digital

Реклама в социалните мрежи за ЧСУ

Реклама в социалните мрежи за ЧСУ „Демократично Образование“ – Варна

Гранд Парк Възраждане

Дигитална реклама за Гранд Парк Възраждане

Интернет реклама Аптеки и дрогерии Панацея

Интернет реклама в Google, Facebook и Instagram за Аптеки и дрогерии Панацея

Илтекс

Маркетинг за производител на храни Илтекс ЕООД

Дигитална реклама за комплекс „Република“

Facebook, Instagram и Google реклама за туристическа агенция Bon Tour

Обадете се сега за бизнес консултация

Графичен дизайн Оценка: 4.9 (от 16)