Да се създаде качествено текстово съдържание, с което да се отправи правилното послание е голямото предизвикателство за всеки бизнес в онлайн пространството. Качественото копирайт съдържанието е предпоставка за комуникация с потребителите в интернет, което в дългосрочен план дава възможност за изграждане на дълготрайни отношения с тях. Know-How Digital използва всички форми и видове съдържание, за да се постигне ефективно общуване на хора с марки и продукти. Ние знаем как да ангажираме правилно Вашата аудитория, като и предоставим информацията, от която се нуждае.

Оптимизирани текстове

SEO копирайтингът или наричан още оптимизиран текст се фокусира основно върху видимостта на статията в търсачките. Няма значение, дали текста е писан с промоционална или информативна цел, важното е той да бъде индексиран от търсещите машини и да спомага за достигането на топ позиции по желани ключови думи. Можем да създадем оптимизирано съдържание за Вашия уеб сайт, блог или онлайн магазин, което ще Ви помогне да си осигурите ценен интернет трафик от потенциални клиенти.

Рекламни текстове

При този вид текстове се търси по-креативен подход в създаването на статии или кратки послания, чиято главна цел е да се убеди аудиторията да симпатизира на даден продукт или услуга. Това се прави по много категоричен начин, за да се подтикне четящия към предприемане на действия. С богатия си опит в интернет продажбите и маркетинга, нашата агенция е способна да генерира рекламно съдържание, което привлича внимание и води до търсените резултати за бизнеса Ви.

0883 351 839

Обадете се сега за безплатна консултация!