Живеем във визуален свят и хората ежедневно възприемат огромно количество информация чрез зрението си. Добрата маркетинг стратегия разчита на красиво заснетите графични изображения, които да привлекат вниманието на клиента. Вашите снимки са лицето на бизнеса Ви и е немислимо те да са с липса на индивидуална концепция, лошо качество, или да бъдат несъответстващи на Вашата бранд идентичност. В основата на качествената рекламна фотография са задълбочения маркетингов анализ и творческата свобода за интерпретация, от където се ражда и самата идейна концепция. Рекламната фотосесия е процес, отнемащ по-дълго време за подготовка и реализация, който изисква правилно планиране, професионална техника, персонализирано студио и подходяща среда. Когато един продукт (или услуга) е представен в най-добрата му светлина и перспектива, той става привлекателен за клиента и ние, от Know-How Digital, отлично знаем как да постигнем тази цел. Предлагаме професионално заснети индивидуални рекламни фотосесии, които ще представят Вашия бизнес по най-правилния начин.

Продуктова фотография

Електронният бизнес набира все по-голяма сила в България и по света. Качественото представяне на Вашите продукти е в основата на генерирането на повече продажби. Бъдете сигурни във важността и силата на снимките, които използвате във Вашия онлайн магазин, каталог или брошура. В този вид фотография, цялата фотосесия е посветена на продукта, който се снима. Осветлението, стайлинга и фона са старателно съобразени, а фокусът е върху продукта, който се цели да се популяризира. Една снимка може да разкаже за продукта повече от 1000 думи.

Интериорна фотография

Ключов момент за успеха на Вашия бизнес е да направите първо добро впечатление. Това е особено важно при създаването на визуален маркетинг за Вашия хотел, заведение, магазин или друг вид физическо помещение. Представете бизнеса си по атрактивен начин пред своите клиенти, с професионални интериорни снимки. Покажете красотата на Вашият бизнес и с какво е по-добър от конкуренцията. Използвайте фотографиите за всички бъдещи рекламни материали, Вашият уеб сайт, профили в социални мрежи или презентация. Професионално заснетите интериорни снимки на търговските обекти ще накарат клиентите Ви да се чувстват комфортно и с доверие към марката Ви.

Кулинарна фотография

Ако Вашият бизнес е свързан с храната, апетитно заснетите кадри са от изключително значение за представянето на марката Ви. Ние имаме богат опит в създаването на качествена и атрактивна кулинарна фотография. Клиентите Ви ще да започнат да се хранят още с отварянето на Вашето меню, уеб сайт или брошура. Покажете кулинарните си изкушения, по възможно най-стилния и привлекателен начин, като заложите на отношението към детайла. Професионалната фотография на храна се осъществява при съвместното сътрудничество, обикновено с участието на фотограф, готвач, стилист на храна и други помощници.

Обадете се сега за бизнес консултация

Фотография Оценка: 4.9 (от 16)