Вашите снимки са лицето на бизнесът Ви! От години маркетинг специалистите разчитат на красиво заснетите графични изображения, чрез които да привлекат вниманието на клиента. Хората ежедневно възприемат огромно количество информация чрез зрението си и е немислимо Вашите снимки да са с липса на индивидуална концепция, лошо качество, или да бъдат несъответстващи на Вашата бранд идентичност. В основата на всяка рекламна стратегия стои снимка, специално създадена да рекламира Вашата фирма, услуга или продукт. Ето защо ние от Know-How Digital Ви предлагаме индивидуални рекламни фотосесии, които ще представят Вашият бизнес по най-правилният начин.

Рекламна фотография

Отправете правилното послание към Вашите клиенти! В основата на качествената рекламна фотография са задълбочения маркетингов анализ и творческата свобода за интерпретация, от където се ражда и самата идейна концепция. Рекламната фотосесия е по-сложен процес, отнемащ по-дълго време за подготовка и реализация, който изисква правилно планиране, професионална техника, персонализирано студио и ясна цел.

Кулинарна фотография

Ние имаме богат опит в създаването на качествена и атрактивна кулинарна фотография. Накарайте клиентите си да започнат да се хранят още с отварянето на Вашето меню, уеб сайт или брошура. Покажете кулинарните си изкушения по възможно най-стилният и провокативен начин, като заложите на отношението към детайла. Професионалната фотография на храна е плод на съвместното сътрудничество, обикновено с участието на фотограф, готвач, стилист на храна и други помощници.

Интериорна фотография

Ако Вие разполагате с красив търговски обект - хотел, заведение, магазин или друг вид физически обект и искате да го покажете на своите клиенти, то Вие се нуждаете от интериорни снимки. Покажете красотата на Вашият бизнес. Използвайте снимките за всички бъдещи рекламни материали, Вашият уеб сайт, профили в социални мрежи или презентация. Професионално заснетите снимки на търговските обекти, ще накарат клиентите да се чувстват комфортно и с доверие към бизнеса Ви.

Продуктова фотография

Електронният бизнес набира все по-голяма сила в България и по света. Качественото представяне на Вашите продукти е в основата на добрите продажби. Повярвайте в значението и силата на снимките, които използвате във Вашият онлайн магазин, каталог или брошура. В продуктовата фотография, цялата фотосесия е посветена на продукта, който се снима. Осветлението, стайлинга и фона като цяло са малко по-неутрални, за да не отвличат вниманието от продукта, който се популяризира.

0883 351 839

Обадете се сега за безплатна консултация!