Вашите снимки са лицето на бизнесът Ви! От години маркетинг специалистите разчитат на красиво заснетите графични изображения, чрез които да привлекат вниманието на клиента. Хората ежедневно възприемат огромно количество информация чрез зрението си и е немислимо Вашите снимки да са с липса на индивидуална концепция, лошо качество, или да бъдат несъответстващи на Вашата бранд идентичност. В основата на всяка рекламна стратегия стои снимка, специално създадена да рекламира Вашата фирма, услуга или продукт. Ето защо ние от Know-How Digital Ви предлагаме индивидуални рекламни фотосесии, които ще представят Вашият бизнес по най-правилният начин.

Рекламна фотография

Отправете правилното послание към Вашите клиенти! В основата на качествената рекламна фотография са задълбочения маркетингов анализ и творческата свобода за интерпретация, от където се ражда и самата идейна концепция. Рекламната фотосесия е по-сложен процес, отнемащ по-дълго време за подготовка и реализация, който изисква правилно планиране, професионална техника, персонализирано студио и ясна цел.

Кулинарна фотография

Ние имаме богат опит в създаването на качествена и атрактивна кулинарна фотография. Накарайте клиентите си да започнат да се хранят още с отварянето на Вашето меню, уеб сайт или брошура. Покажете кулинарните си изкушения по възможно най-стилният и провокативен начин, като заложите на отношението към детайла. Професионалната фотография на храна е плод на съвместното сътрудничество, обикновено с участието на фотограф, готвач, стилист на храна и други помощници.

Интериорна фотография

Ако Вие разполагате с красив търговски обект - хотел, заведение, магазин или друг вид физически обект и искате да го покажете на своите клиенти, то Вие се нуждаете от интериорни снимки. Покажете красотата на Вашият бизнес. Използвайте снимките за всички бъдещи рекламни материали, Вашият уеб сайт, профили в социални мрежи или презентация. Професионално заснетите снимки на търговските обекти, ще накарат клиентите да се чувстват комфортно и с доверие към бизнеса Ви.

Продуктова фотография

Електронният бизнес набира все по-голяма сила в България и по света. Качественото представяне на Вашите продукти е в основата на добрите продажби. Повярвайте в значението и силата на снимките, които използвате във Вашият онлайн магазин, каталог или брошура. В продуктовата фотография, цялата фотосесия е посветена на продукта, който се снима. Осветлението, стайлинга и фона като цяло са малко по-неутрални, за да не отвличат вниманието от продукта, който се популяризира.

Николай КовачевSUSHI Masters

“Know-How Digital се доказаха, като сериозен дигитален партньор през последните 2 години през, които вече работим. С тяхна помощ направихме SUSHI Masters разпознаваем бранд във Варна и постигнахме отлични резултати в рекламата и онлайн продажбите. Благодаря ви.”

Христомир ЯнковHappy Life - Slim & Shape Club

“Благодаря на Know-How Digital за креативните идеи и страхотните резултати, които постигнахме заедно. Препоръчвам на всеки, който все още не е открил потенциала на on-line маркетинга да се довери на Виктор и Атанас, както го направих аз за проекта на Happy Life - Slim&Shape Club.”

Красимира ЧолаковаMangusta Ceramics

“Благодаря за прекрасната работа на едни великолепни момчета, с които работя. Рекламна фирма Know-How Digital. Направиха и поддържат сайта на Mangusta Ceramics, като с тяхната професионална работа и загриженост много хора научиха за нас от цяла България. Продуктите са търсени на пазара, а вече и намирани. Много клиенти, благодарение на професионализма им. Благодаря ви. Много сте добри.”

Катерина ЖильоваKENKO - Био и Азиатски Продукти

“В Know-How Digital ще бъдете обслужени с много професионализъм, креативност и бързина. За кратък период от време с помощта на момчетата успявам да постигна видими резултати с моя бранд Кенко - био и азиатски продукти. Благодаря и успехи!”

Николай КовачевOIL MED Clinic

“Момчетата свършиха страхотна работа със сайта който направиха, и ежемесечната реклама на двете фирми, определено препоръчвам Маркетингова Агенция Ноу-Хау Диджитъл.”

Кирил Ангелов1INMIND Original

“Хареса ми това, че умеят да визуализират и обясняват ефекта от услугата на разбираем език. Изключително съвестен екип с много свежи идеи. Определено са един голям + към моята онлайн маркетинг стратегия.”

0883 351 839

Обадете се сега за безплатна консултация!