Важна част от нашата работа е да се уверим, че уеб сайта Ви се вижда и ползва еднакво добре на компютри, лаптопи, таблети и мобилни телефони. Know-How Digital реализира онлайн проекти, които изпъкват с уникален дизайн, чудесно потребителско преживяване и комфортна ползваемост. Така сме сигурни, че посетителите остават доволни, без значение на какво устройство преглеждат уеб сайта Ви и по този начин се приближават с още една крачка към това да станат Ваши клиенти.

Изключително гъвкав дизайн

Адаптивните уеб дизайни (Responsive Designs) са флуидни, което означава, че съдържанието им се движи свободно във всички екранни резолюции и видове устройства. Адаптивните дизайни позволяват на съдържанието да запълни определеното му място, докато запазва своя външен вид.

Потребителско изживяване

Съдържанието може и да е в основата на Вашия уеб проект, но това как е поднесено и структурирано е също толкова важно, защото целта е потребителите да се чувстват приятно докато го консумират и преживяват, като това води до по-голям брой директни реализации за бизнеса.

Рентабилен уеб сайт

Спестявате значителни средства, като притежавате един уеб сайт с мобилен дизайн, който отговаря на нуждите на всички устройства, в сравнение с наличието на два или три отделни сайта - един за компютри с големи монитори, втори за лаптопи със средни дисплеи и трети за таблети/телефони с малки екрани.

Обадете се сега за бизнес консултация

Адаптивен дизайн Оценка: 4.9 (от 18)