Чрез професионални уеб инструменти, като Google Analytics, които интегрираме във Вашия уеб сайт, сме способни да анализираме всяко действие, което посетителите извършват, както и да набавим информация за тях самите, като години, пол и географско положение. С помощта на тези ценни данни, нашата онлайн маркетинг агенция може да предприеме необходимите действия по уеб сайта Ви, които да доведат до увеличаване на качествения трафик от посетители, което пък от своя страна ще доведе до повишаване на продажбите Ви и привличането на реални клиенти.

Прецизно таргетиране

В резултат на постигнатите от нас топ позиции в търсачките по свързани с бизнеса Ви ключови думи, Вашия уеб сайт ще получи мнозинството от импресии и кликвания по конкретното търсене, което ще доведе до значително увеличение на правилния трафик от потенциални клиенти.

Разпределяне на инвестициите

Способни сме да изчислим, колко точно пари ще струва привличането на един платежосбособен потребител, който наистина закупува продукт от електронния Ви магазин. Ще получавате седмични (по желание) и месечни отчети за това къде и как са разпределени инвестициите Ви за дигитална реклама, също и какви резултати са постигнати с тях.

Практични данни за бизнеса

Опознавайки как потребителите общуват и си взаимодействат с Вашия уеб сайт, ние откриваме полезни данни, които ще Ви помогнем да използвате, за да увеличите продажбите и успеха си в интернет.

Обадете се сега за бизнес консултация

Анализ на данните Оценка: 4.9 (от 17)