Чрез професионални уеб инструменти, като Google Analytics, които интегрираме във Вашия уеб сайт, сме способни да анализираме всяко действие, което посетителите извършват, както и да набавим информация за тях самите, като години, пол и географско положение. С помощта на тези ценни данни, нашата онлайн маркетинг агенция може да предприеме необходимите действия по уеб сайта Ви, които да доведат до увеличаване на качествения трафик от посетители, което пък от своя страна ще доведе до повишаване на продажбите Ви и привличането на реални клиенти.

Прецизно таргетиране

В резултат на постигнатите от нас топ позиции в търсачките по свързани с бизнеса Ви ключови думи, Вашия уеб сайт ще получи мнозинството от импресии и кликвания по конкретното търсене, което ще доведе до значително увеличение на правилния трафик от потенциални клиенти.

Разпределяне на инвестициите

Способни сме да изчислим, колко точно пари ще струва привличането на един платежосбособен потребител, който наистина закупува продукт от електронния Ви магазин. Ще получавате седмични (по желание) и месечни отчети за това къде и как са разпределени инвестициите Ви за дигитална реклама, също и какви резултати са постигнати с тях.

Практични данни за бизнеса

Опознавайки как потребителите общуват и си взаимодействат с Вашия уеб сайт, ние откриваме полезни данни, които ще Ви помогнем да използвате, за да увеличите продажбите и успеха си в интернет.

Николай КовачевSUSHI Masters

Know-How Digital се доказаха, като сериозен дигитален партньор през последните 2 години през, които вече работим. С тяхна помощ направихме SUSHI Masters разпознаваем бранд във Варна и постигнахме отлични резултати в рекламата и онлайн продажбите. Благодаря ви.”

Христомир ЯнковHappy Life - Slim & Shape Club

“Благодаря на Know-How Digital за креативните идеи и страхотните резултати, които постигнахме заедно. Препоръчвам на всеки, който все още не е открил потенциала на on-line маркетинга да се довери на Виктор и Атанас, както го направих аз за проекта на Happy Life - Slim&Shape Club.”

Красимира ЧолаковаMangusta Ceramics

“Благодаря за прекрасната работа на едни великолепни момчета, с които работя. Рекламна фирма Know-How Digital. Направиха и поддържат сайта на Mangusta Ceramics, като с тяхната професионална работа и загриженост много хора научиха за нас от цяла България. Продуктите са търсени на пазара, а вече и намирани. Много клиенти, благодарение на професионализма им. Благодаря ви. Много сте добри.”

Катерина ЖильоваKENKO - Био и Азиатски Продукти

“В Know-How Digital ще бъдете обслужени с много професионализъм, креативност и бързина. За кратък период от време с помощта на момчетата успявам да постигна видими резултати с моя бранд Кенко - био и азиатски продукти. Благодаря и успехи!”

Николай КовачевOIL MED Clinic

“Момчетата свършиха страхотна работа със сайта който направиха, и ежемесечната реклама на двете фирми, определено препоръчвам Маркетингова Агенция Ноу-Хау Диджитъл.”

Кирил Ангелов1INMIND Original

“Хареса ми това, че умеят да визуализират и обясняват ефекта от услугата на разбираем език. Изключително съвестен екип с много свежи идеи. Определено са един голям + към моята онлайн маркетинг стратегия.”

0888 440 900

Обадете се сега за безплатна консултация!