Подхода на Know-How Digital е консултативен, структуриран и ясно разбираем. Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да разберем най-добре техните нужди и предпочитания. Ние силно вярваме, че доверието и здравословните бизнес отношения са в основата на всеки успешен проект и за това се стремим към пълна прозрачност в комуникацията си с Вас. Планирането, разработката и маркетинга на уеб проект е сложен процес, който ние управляваме благополучно с високите си компетенции и опит.

Планиране на интернет проекта

В продължение на няколко срещи се събираме и обсъждаме идеята за Вашия бъдещ проект, като комуникираме възможните варианти за реализацията му, научаваме повече детайли за него и говорим за евентуалните проблеми, които ще имат нужда от прагматични решения.

Анализ и стратегия

Заемаме се с анализирането на получената информация от първия етап и също така проучваме пазарните възможности в специфичната бизнес ниша. Оформяме много точен план и концепция, по които да се движи целия проект, като начертаваме стратегия за прилагането му в действие.

Подходящи технологии и дизайн

На база проведения анализ, предлагаме подходяща уеб платформа за проекта, която е изцяло съобразена с Вашите бизнес изисквания и поставени цели. Подбираме правилните технологии, чрез които ще изпълним необходимите функционалности. Обсъждаме желанията Ви за външен вид на уеб сайта.

Генериране на съдържание

Всеки уеб сайт е съставен от съдържание, като текст, снимки, видео, графични елементи и други активи, които може да ни предоставите или ние да генерираме за Вас. Съдържанието трябва да бъде с високо качество, за да се гарантира постигането на успех за Вашия интернет проект.

Разработка на проекта и издаване

В следващите няколко седмици започваме активна работа по изграждането на Вашия нов уеб сайт, като свързваме идеите Ви с направения от нас анализ, избраните технологии и дизайн. След като завършим проекта, правим тестове на качеството и той е готов да дойде във Ваши ръце.

Професионална поддръжка

С издаването на проекта работата по него не е приключила, защото всеки уеб сайт се нуждае от поддръжка, като обновяване на съдържанието, обслужване на потребителите, разширяване на функциите и подобрения в дизайна. Можем да обучим Ваши служители да изпълняват част от административната дейност по уеб сайта, но най-сигурният и качествен вариант за Вас и клиентите Ви е да се възползвате от нашата цялостна професионална поддръжка.

Деси ГеоргиеваММФ "Варненско Лято"

“Впечатлена съм от работата на екипа на Know How Digital Agency, благодарение на които най-големия и най-дълголетния международен музикален фестивал "Варненско лято" достигна до публиката на Варна, до младите хора и увеличи своите фенове в пъти! Благодарна съм за коректната и професионална работа! Ще продължавам да разчитам на Know How Digital Agency, за да достигнем заедно още по-добри резултати свързани с популяризирането на качествените и интересни проекти в програмата на Фестивала.”

Красимира ЧолаковаMangusta Ceramics

“Благодаря за прекрасната работа на едни великолепни момчета, с които работя. Рекламна фирма Know-How Digital. Направиха и поддържат сайта на Mangusta Ceramics, като с тяхната професионална работа и загриженост много хора научиха за нас от цяла България. Продуктите са търсени на пазара, а вече и намирани. Много клиенти, благодарение на професионализма им. Благодаря ви. Много сте добри.”

Огняна ВасилевMV Salon (гр.София)

“Радвам се, че преди година и половина се спряхме на Кnow-How-Digital за изработването на уебстраницата, както им доверихме и изцяло онлайн поддръжката във Facebook&Instagram и google ads. Истински професионалисти, коректни и винаги точни. Безкрайни благодарности, момчета!”

Гергана ЖелеваХумана България

“Know How Digital - коректни и точни. Млад екип, който работи на професионално ниво.”

Николай КовачевSUSHI Masters

“Know-How Digital се доказаха, като сериозен дигитален партньор през последните 2 години през, които вече работим. С тяхна помощ направихме SUSHI Masters разпознаваем бранд във Варна и постигнахме отлични резултати в рекламата и онлайн продажбите. Благодаря ви.”

Илиян КостадиновAMATA & CO

“Съвместната ни работа беше доста ползотворна. Особено доволен съм от бързата реакция, когато се наложи да се действа при спешни и непредвидени ситуации.”

Георги ГеоргиевThracian Truffles

“Благодарим на Know- How Digital за безупречната работа и добрите резултати.”

Христомир ЯнковHappy Life - Slim & Shape Club

“Благодаря на Know-How Digital за креативните идеи и страхотните резултати, които постигнахме заедно. Препоръчвам на всеки, който все още не е открил потенциала на on-line маркетинга да се довери на Виктор и Атанас, както го направих аз за проекта на Happy Life - Slim&Shape Club.”

Катерина ЖильоваKENKO - Био и Азиатски Продукти

“В Know-How Digital ще бъдете обслужени с много професионализъм, креативност и бързина. За кратък период от време с помощта на момчетата успявам да постигна видими резултати с моя бранд Кенко - био и азиатски продукти. Благодаря и успехи!”

Николай КовачевOIL MED Clinic

“Момчетата свършиха страхотна работа със сайта който направиха, и ежемесечната реклама на двете фирми, определено препоръчвам Маркетингова Агенция Ноу-Хау Диджитъл.”

Кирил Ангелов1INMIND Original

“Хареса ми това, че умеят да визуализират и обясняват ефекта от услугата на разбираем език. Изключително съвестен екип с много свежи идеи. Определено са един голям + към моята онлайн маркетинг стратегия.”

Милена ДимитроваРесторанти Dolce Amaro

“Партньор на когото можеш да разчиташ, партньор с когото можеш да вървиш рамо до рамо в своето развитие! Благодаря Ви!”