Подхода на Know-How Digital е консултативен, структуриран и ясно разбираем. Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да разберем най-добре техните нужди и предпочитания. Ние силно вярваме, че доверието и здравословните бизнес отношения са в основата на всеки успешен проект и за това се стремим към пълна прозрачност в комуникацията си с Вас. Планирането, разработката и маркетинга на уеб проект е сложен процес, който ние управляваме благополучно с високите си компетенции и опит.

Планиране на интернет проекта

В продължение на няколко срещи се събираме и обсъждаме идеята за Вашия бъдещ проект, като комуникираме възможните варианти за реализацията му, научаваме повече детайли за него и говорим за евентуалните проблеми, които ще имат нужда от прагматични решения.

Анализ и стратегия

Заемаме се с анализирането на получената информация от първия етап и също така проучваме пазарните възможности в специфичната бизнес ниша. Оформяме много точен план и концепция, по които да се движи целия проект, като начертаваме стратегия за прилагането му в действие.

Подходящи технологии и дизайн

На база проведения анализ, предлагаме подходяща уеб платформа за проекта, която е изцяло съобразена с Вашите бизнес изисквания и поставените цели. Подбираме правилните технологии, чрез които ще изпълним необходимите функционалности. Обсъждаме желанията Ви за външния вид на уеб сайта и неговата функционалност.

Генериране на съдържание

Всеки уеб сайт е съставен от съдържание, като текст, снимки, видео, графични елементи и други активи, които може да ни предоставите или ние да генерираме за Вас. Съдържанието трябва да бъде с високо качество, за да се гарантира постигането на успех за Вашия интернет проект.

Разработка на проекта и издаване

В следващите няколко седмици започваме активна работа по изграждането на Вашия нов уеб сайт, като свързваме идеите Ви с направения от нас анализ, избраните технологии и дизайн. След като завършим проекта, правим тестове на качеството и той е готов да дойде във Ваши ръце.

Професионална поддръжка

С издаването на проекта работата по него не е приключила, защото всеки уеб сайт се нуждае от поддръжка, като обновяване на съдържанието, обслужване на потребителите, разширяване на функциите и подобрения в дизайна. Можем да обучим Ваши служители да изпълняват част от административната дейност по уеб сайта, но най-сигурният и качествен вариант за Вас и клиентите Ви е да се възползвате от нашата цялостна професионална поддръжка.

Обадете се сега за бизнес консултация

Мениджмънт на проекта Оценка: 4.9 (от 17)