Създаването на нов уеб сайт е само началото на Вашата бизнес инициатива в интернет. Всеки уеб сайт има нужда от постоянна поддръжка, която периодично да осигурява обновяване на платформата и добавяне на съдържание, създаване на нови функционалности, оправяне на бъгове и запазване на резервни копия, оптимизация за търсачки и промени в дизайна и ползваемостта. Дигитална маркетинг агенция Know-How Digital предоставя уеб услуги свързани с дългосрочната поддръжка на бизнес уеб сайтове и електронни магазини, за да може Вашето онлайн присъствие да бъде винаги на високо ниво!

Актуалност на съдържанието

Доброто уеб съдържание е процес, който се нуждае от постоянни грижи. Актуалният уеб сайт води до изграждане на доверие, щастливи потребители и повече продажби за бизнеса Ви. Ние ще помогнем да създавате и обновявате страниците от Вашия уеб сайта с всякакъв тип съдържание, което ще бъде полезно за Вашите клиенти.

Техническа поддръжка

За да функционира нормално, Вашият уеб сайт се нуждае от навременни обновявания на платформата и плъгините, които използва, поправяне на възникнали бъгове, добавяне и разширяване на функционалността, промени в уеб дизайна, които да осигурят по-добра производителност и преживяване за клиентите Ви.

Резервни копия на уеб сайта

Представете си колко разочароващо би било, ако загубите всички основни файлове на уеб сайта си в следствие на хакерска атака или проблеми с хостинг акаунта си. Това включва изображения, страници, публикации в блога, плъгини и др. Ние ще се погрижим, да разполагате с актуални копия на Вашия уеб сайт, които да възстановим при необходимост.

Последни тенденции

Чрез работата си с нас, Вие се облагодетелствате от най-новите тенденции в уеб разработката, като получавате практически ноу-хау и съвети за Вашия бизнес уеб сайт. Ние работим за подобряването на уеб сайта Ви с всеки изминал ден с помощта на иновативни методи и технологии.

Мониторинг на данните

Извличаме и анализираме статистическите данни от Вашия уеб сайт с Google Analytics и Google Search Console, като гледаме под лупа действията на потребителите. Правим необходимото, за да подобрим работата на Вашия уеб сайт и да гарантираме отличен престой за Вашите клиенти.

Деси ГеоргиеваММФ "Варненско Лято"

“Впечатлена съм от работата на екипа на Know How Digital Agency, благодарение на които най-големия и най-дълголетния международен музикален фестивал "Варненско лято" достигна до публиката на Варна, до младите хора и увеличи своите фенове в пъти! Благодарна съм за коректната и професионална работа! Ще продължавам да разчитам на Know How Digital Agency, за да достигнем заедно още по-добри резултати свързани с популяризирането на качествените и интересни проекти в програмата на Фестивала.”

Красимира ЧолаковаMangusta Ceramics

“Благодаря за прекрасната работа на едни великолепни момчета, с които работя. Рекламна фирма Know-How Digital. Направиха и поддържат сайта на Mangusta Ceramics, като с тяхната професионална работа и загриженост много хора научиха за нас от цяла България. Продуктите са търсени на пазара, а вече и намирани. Много клиенти, благодарение на професионализма им. Благодаря ви. Много сте добри.”

Огняна ВасилевMV Salon (гр.София)

“Радвам се, че преди година и половина се спряхме на Кnow-How-Digital за изработването на уебстраницата, както им доверихме и изцяло онлайн поддръжката във Facebook&Instagram и google ads. Истински професионалисти, коректни и винаги точни. Безкрайни благодарности, момчета!”

Гергана ЖелеваХумана България

“Know How Digital - коректни и точни. Млад екип, който работи на професионално ниво.”

Николай КовачевSUSHI Masters

“Know-How Digital се доказаха, като сериозен дигитален партньор през последните 2 години през, които вече работим. С тяхна помощ направихме SUSHI Masters разпознаваем бранд във Варна и постигнахме отлични резултати в рекламата и онлайн продажбите. Благодаря ви.”

Илиян КостадиновAMATA & CO

“Съвместната ни работа беше доста ползотворна. Особено доволен съм от бързата реакция, когато се наложи да се действа при спешни и непредвидени ситуации.”

Георги ГеоргиевThracian Truffles

“Благодарим на Know- How Digital за безупречната работа и добрите резултати.”

Христомир ЯнковHappy Life - Slim & Shape Club

“Благодаря на Know-How Digital за креативните идеи и страхотните резултати, които постигнахме заедно. Препоръчвам на всеки, който все още не е открил потенциала на on-line маркетинга да се довери на Виктор и Атанас, както го направих аз за проекта на Happy Life - Slim&Shape Club.”

Катерина ЖильоваKENKO - Био и Азиатски Продукти

“В Know-How Digital ще бъдете обслужени с много професионализъм, креативност и бързина. За кратък период от време с помощта на момчетата успявам да постигна видими резултати с моя бранд Кенко - био и азиатски продукти. Благодаря и успехи!”

Николай КовачевOIL MED Clinic

“Момчетата свършиха страхотна работа със сайта който направиха, и ежемесечната реклама на двете фирми, определено препоръчвам Маркетингова Агенция Ноу-Хау Диджитъл.”

Кирил Ангелов1INMIND Original

“Хареса ми това, че умеят да визуализират и обясняват ефекта от услугата на разбираем език. Изключително съвестен екип с много свежи идеи. Определено са един голям + към моята онлайн маркетинг стратегия.”

Милена ДимитроваРесторанти Dolce Amaro

“Партньор на когото можеш да разчиташ, партньор с когото можеш да вървиш рамо до рамо в своето развитие! Благодаря Ви!”