Създаването на нов уеб сайт е само началото на Вашата бизнес инициатива в интернет. Всеки уеб сайт има нужда от постоянна поддръжка, която периодично да осигурява обновяване на платформата и добавяне на съдържание, създаване на нови функционалности, оправяне на бъгове и запазване на резервни копия, оптимизация за търсачки и промени в дизайна и ползваемостта. Дигитална маркетинг агенция Know-How Digital предоставя уеб услуги свързани с дългосрочната поддръжка на бизнес уеб сайтове и електронни магазини, за да може Вашето онлайн присъствие да бъде винаги на високо ниво!

Актуалност на съдържанието

Доброто уеб съдържание е процес, който се нуждае от постоянни грижи. Актуалният уеб сайт води до изграждане на доверие, щастливи потребители и повече продажби за бизнеса Ви. Ние ще Ви помогнем да създавате и обновявате страниците от Вашия уеб сайт с всякакъв тип съдържание, което ще бъде полезно за Вашите клиенти.

Техническа поддръжка

За да функционира нормално, Вашият уеб сайт се нуждае от навременни обновявания на платформата и плъгините, които използва, поправяне на възникнали бъгове, добавяне и разширяване на функционалността, промени в уеб дизайна, които да осигурят по-добра производителност и преживяване за клиентите Ви.

Резервни копия на уеб сайта

Представете си колко разочароващо би било, ако загубите всички основни файлове на уеб сайта си в следствие на хакерска атака или проблеми с хостинг акаунта си. Това включва изображения, страници, публикации в блога, плъгини и др. Ние ще се погрижим, да разполагате с актуални копия на Вашия уеб сайт, които да възстановим при необходимост.

Последни тенденции

Чрез работата си с нас, Вие се облагодетелствате от най-новите тенденции в уеб разработката, като получавате практически ноу-хау и съвети за Вашия бизнес уеб сайт. Ние работим за подобряването на уеб сайта Ви с всеки изминал ден с помощта на иновативни методи и технологии.

Мониторинг на данните

Извличаме и анализираме статистическите данни от Вашия уеб сайт с Google Analytics и Google Search Console, като гледаме под лупа действията на потребителите. Правим необходимото, за да подобрим работата на Вашия уеб сайт и да гарантираме отличен преживяване за Вашите клиенти.

Обадете се сега за бизнес консултация

Поддръжка Оценка: 4.9 (от 17)