Когато решите да започнете ново уеб начинание, било то представителен уеб сайт, онлайн магазин или целева страница, първо трябва да се регистрира домейн за Вашето бизнес начинание, чрез който клиентите ще Ви откриват. Необходимо е да имате и хостинг, който да съдържа всички файлове на онлайн проекта. Ние в Know-How Digital поемаме грижата за тези аспекти на Вашия уеб сайт, като ги управляваме за Вас и гарантираме 24/7 стабилност на услугата. Така сте сигурни, че без значение в коя част на денонощието потенциалните клиенти решат да посетят Вашата уеб собственост, те ще могат да го направят безпрепятствено.

Дигитална бизнес самоличност

Домейните .com, .net или .bg, както и стотици други варианти за име в интернет са Вашата онлайн самоличност. Това е името, по което потенциалните клиенти ще откриват уеб сайта на бизнеса Ви. Ние ще съдействаме за това, да изберете най-подходящото име за Вашето ново уеб начинание.

Надежден уеб хостинг

Вашият уеб сайт е изграден от отделни и много на брой файлове, които се нуждаят от постоянна връзка с глобалната мрежа интернет, за да могат да са достъпни онлайн във всеки един момент. Ние ще съхраняваме Вашия уеб сайт на сигурно място, като той ще бъде обслужван и защитен денонощно.

Функционалност и възможности

Уеб сайта Ви ще се намира на супер бърз сървър с неограничен трафик и огромни възможности, като генерирането на 3 резервни копия седмично, скриптове за ускорянане на уеб сайта, персонализирани пощенски адреси, поддръжка на SSL сертификати, SPAM и DDoS защита, 24/7 поддръжка и много други.

Деси ГеоргиеваММФ "Варненско Лято"

“Впечатлена съм от работата на екипа на Know How Digital Agency, благодарение на които най-големия и най-дълголетния международен музикален фестивал "Варненско лято" достигна до публиката на Варна, до младите хора и увеличи своите фенове в пъти! Благодарна съм за коректната и професионална работа! Ще продължавам да разчитам на Know How Digital Agency, за да достигнем заедно още по-добри резултати свързани с популяризирането на качествените и интересни проекти в програмата на Фестивала.”

Красимира ЧолаковаMangusta Ceramics

“Благодаря за прекрасната работа на едни великолепни момчета, с които работя. Рекламна фирма Know-How Digital. Направиха и поддържат сайта на Mangusta Ceramics, като с тяхната професионална работа и загриженост много хора научиха за нас от цяла България. Продуктите са търсени на пазара, а вече и намирани. Много клиенти, благодарение на професионализма им. Благодаря ви. Много сте добри.”

Огняна ВасилевMV Salon (гр.София)

“Радвам се, че преди година и половина се спряхме на Кnow-How-Digital за изработването на уебстраницата, както им доверихме и изцяло онлайн поддръжката във Facebook&Instagram и google ads. Истински професионалисти, коректни и винаги точни. Безкрайни благодарности, момчета!”

Гергана ЖелеваХумана България

“Know How Digital - коректни и точни. Млад екип, който работи на професионално ниво.”

Николай КовачевSUSHI Masters

“Know-How Digital се доказаха, като сериозен дигитален партньор през последните 2 години през, които вече работим. С тяхна помощ направихме SUSHI Masters разпознаваем бранд във Варна и постигнахме отлични резултати в рекламата и онлайн продажбите. Благодаря ви.”

Илиян КостадиновAMATA & CO

“Съвместната ни работа беше доста ползотворна. Особено доволен съм от бързата реакция, когато се наложи да се действа при спешни и непредвидени ситуации.”

Георги ГеоргиевThracian Truffles

“Благодарим на Know- How Digital за безупречната работа и добрите резултати.”

Христомир ЯнковHappy Life - Slim & Shape Club

“Благодаря на Know-How Digital за креативните идеи и страхотните резултати, които постигнахме заедно. Препоръчвам на всеки, който все още не е открил потенциала на on-line маркетинга да се довери на Виктор и Атанас, както го направих аз за проекта на Happy Life - Slim&Shape Club.”

Катерина ЖильоваKENKO - Био и Азиатски Продукти

“В Know-How Digital ще бъдете обслужени с много професионализъм, креативност и бързина. За кратък период от време с помощта на момчетата успявам да постигна видими резултати с моя бранд Кенко - био и азиатски продукти. Благодаря и успехи!”

Николай КовачевOIL MED Clinic

“Момчетата свършиха страхотна работа със сайта който направиха, и ежемесечната реклама на двете фирми, определено препоръчвам Маркетингова Агенция Ноу-Хау Диджитъл.”

Кирил Ангелов1INMIND Original

“Хареса ми това, че умеят да визуализират и обясняват ефекта от услугата на разбираем език. Изключително съвестен екип с много свежи идеи. Определено са един голям + към моята онлайн маркетинг стратегия.”

Милена ДимитроваРесторанти Dolce Amaro

“Партньор на когото можеш да разчиташ, партньор с когото можеш да вървиш рамо до рамо в своето развитие! Благодаря Ви!”