Когато решите да започнете ново уеб начинание, било то представителен уеб сайт, онлайн магазин или целева страница, първо трябва да се регистрира домейн за Вашето бизнес начинание, чрез който клиентите ще Ви откриват. Необходимо е да имате и хостинг, който да съдържа всички файлове на онлайн проекта. Ние в Know-How Digital поемаме грижата за тези аспекти на Вашия уеб сайт, като ги управляваме за Вас и гарантираме 24/7 стабилност на услугата. Така сте сигурни, че без значение в коя част на денонощието потенциалните клиенти решат да посетят Вашата уеб собственост, те ще могат да го направят безпрепятствено.

Дигитална бизнес самоличност

Домейните .com, .net или .bg, както и стотици други варианти за име в интернет са Вашата онлайн самоличност. Това е името, с което потенциалните клиенти ще откриват уеб сайта на бизнеса Ви. Ние ще съдействаме за това да изберете най-подходящото име за Вашето ново уеб начинание.

Надежден уеб хостинг

Вашият уеб сайт е изграден от отделни и много на брой файлове, които се нуждаят от постоянна връзка с глобалната мрежа интернет, за да могат да са достъпни онлайн във всеки един момент. Ние ще съхраняваме Вашия уеб сайт на сигурно място, като той ще бъде обслужван и защитен денонощно.

Функционалност и възможности

Уеб сайта Ви ще се намира на супер бърз сървър с неограничен трафик и огромни възможности, като генерирането на 3 резервни копия седмично, скриптове за ускорянане на уеб сайта, персонализирани пощенски адреси, поддръжка на SSL сертификати, SPAM и DDoS защита, 24/7 поддръжка и много други.

Обадете се сега за бизнес консултация

Хостинг и домейн Оценка: 4.9 (от 17)