Facebook все още е шампиона на социалните мрежи и е перфектното място да информирате потребителите за Вашите продукти и услуги, да градите идентичността на бранда си и да достигате широка аудитория. Бъдете актуални и предпочитани от Вашите клиенти в онлайн пространството! В основата на успешното презентиране на Вашия бранд е изграждането на цялостна дигитална стратегия, определяща подхода Ви при комуникация с Вашата аудитория. Доверието на клиентите в социалните мрежи се печели трудно, а може да се изгуби за секунди! Дигитална маркетинг агенция Know-How Digital предлага професионално управление на Вашите бизнес профили в най-използваните социални мрежи в България и по света – Facebook и Instagram. Ние ще популяризираме бранда Ви чрез професионална Facebook реклама, с използването на отличаващи се креативни визии, оригинални и въздействащи копирайтинг текстове и ефективен дигитален маркетинг, насочен към правилните аудитории! Ангажирайте потребителите си с Вашата бизнес идентичност и изпълнявайте основната си цел – да продавате успешно Вашите продукти и услуги!

Управление на Facebook страница

Вашата бизнес Фейсбук страница ще се превърне в лицето на бранда Ви, където успешно ще може да комуникирате с Вашите клиенти и да печелите тяхното доверие. По официални данни от месец януари 2021 година, над 4 300 000 българи използват Facebook, което прави присъствието на Вашата фирма там задължително. Фирмената страница във Facebook служи да помогне на клиентите, да научат повече за Вашата бизнес дейност, как могат да се свържат с Вас и къде да Ви открият. Вашата страница във Facebook има съдържание, което ще позволява на клиентите Ви да получават информация за бизнеса – снимки и видеоклипове, събития, отзиви и публикации. Наличието на страница прави бизнеса Ви официален, по-професионален и в унисон с тенденциозните маркетингови стратегии в социалните мрежи. Бъдете близо до клиентите си, като ежедневно ги подканвате към желаното действие, чрез ефективна Facebook реклама.

Ефективна Фейсбук реклама

Успешното управление на рекламни кампании в социалните мрежи е свързано с творческа креативност, планиране, прецизно таргетиране и правилно разпределение на предвидения рекламен бюджет. Маркетинг платформата на Facebook ще Ви позволи да нагласяте реклами за Вашия бизнес във Facebook, Instagram и Messenger. Добрите реклами водят до реални бизнес резултати като инициират потребителите, които ги виждат да предприемат действие. Facebook позволява да насочите Вашата реклама към точната аудитория, към която се отнася Вашата услуга или продукт, като това ще намали маркетинговите разходи и ще гарантира повишаване на продажбите и разпознаваемостта на марката. В агенция Know-How Digital сме ориентирани към резултатите и затова кампаниите ни имат голям успех.

Комуникация с потребителите

При разговора с Вашата аудитория, взимаме предвид тона на изразяване, на който ще заложим, който е отражение на личността на Вашия бизнес. Колкото по-автентичен е той, толкова по-ефективни ще са рекламите. Говорейки директно, мотивираме потребителите или акцентираме върху бариерите, които не им позволяват да станат Ваши клиенти. Като обмисляме стратегията винаги предвиждаме различни версии на рекламни послания за различните аудитории и сме сигурни, че говорим точно за това, което мотивира всяка различна група. Установяваме за какво иска аудиторията Ви да се информира от Вашата реклама. Избираме теми или концепции, които ще обвържат Вашите реклами заедно и ще Ви накарат да се откроите, пред това, което Вашите конкуренти комуникират.

Аудитории от клиенти

По подразбиране, платформата на Facebook ще се опита да показва Вашите реклами на хората, които е най-вероятно да намерят Вашите реклами за полезни. Допълнително можете да насочите рекламата си с няколко инструмента за избор на аудитории - Основни аудитории (определете аудиторията въз основа на критерии като възраст, пол, интереси, география и други), Персонализирани аудитории (групи от хората, които вече са се ангажирали с Вашия бизнес онлайн или извън него) и Сходни аудитории (групи от нови хора, чиито интереси са подобни на тези на идеалните Ви клиенти). Колкото по-тесен е кръгът от потенциални клиенти, толкова по-ефективна ще бъде работата с такава целева аудитория.

Реализиране на цели

Facebook инструментите могат да Ви помогнат в изпълнението на Вашата бизнес цел. Чрез засилено онлайн присъствие, с правилното насочване на рекламите, се изгражда информираност за марката. Така потребителите се превръщат в клиенти. Свързването на онлайн маркетинговите усилия с вашия физически магазин подобрява локалните продажби. Достигането до хора, които вече са взаимодействали с Вашия бизнес - посетили са уеб сайта Ви или са взаимодействали с рекламите Ви, увеличава шанса за конверсия. Работейки с нас, брандове от различни сектори получиха целенасочен трафик към своите уеб сайтове, взаимодействия с многобройни рекламни формати, гледания на видео публикации, ангажираност на потребителите и повишаване на разпознаваемостта на марката, което доведе респективно и до повишаване на продажбите на техните продукти или услуги.

Отчети и анализи на резултатите

Facebook е предпочитана социална мрежа не само заради многобройните си потребители, но и заради инструментите за дълбок анализ, които платформата предлага. Измерването във Facebook отключва потенциала да оптимизирате рекламите си, да разберете аудиторията си и да разширите бизнеса си. Анализът на резултатите е един от водещите инструменти за ефективност и провеждането на стратегически дигитален маркетинг спрямо заложените цели. Facebook измерването на реклами се основава на потребителите. Ще получите разбивки, обобщаващи анонимни данни, така че да можете да видите голямата картина в демографските данни на аудиторията си: къде преглеждат рекламите Ви, какви устройства използват и други показатели.

Сертифициране от Facebook

Вашите рекламни кампании във Facebook ще бъдат обслужвани от сертифицирани специалисти от дигитална маркетинг агенция Know-How Digital, които са преминали обучения от Facebook, издържали са изпитни тестове и имат сертификати в областите:

Business Manager

Ads Performance

Target Audiences

Design Creative

Conversions

Brand Best Practices

Facebook реклама от Know-How Digital

Дигитална реклама за Small City Cafe

Дигитална реклама за Small City Cafe

Илтекс

Маркетинг за производител на храни Илтекс ЕООД

Дигитална реклама за комплекс „Република“

Facebook, Instagram и Google реклама за туристическа агенция Bon Tour

TeMax

Реклама в Google Ads за верига хипермаркети TeMax

Hotel Sunrise

Управление на Google реклама за хотел Сънрайз

Обадете се сега за бизнес консултация

Facebook реклама Оценка: 4.9 (от 26)