Бъдете актуални и предпочитани от Вашите клиенти в онлайн пространството! В основата на успешното презентиране на Вашия бранд е изграждането на цялостна дигитална стратегия, определяща подхода Ви при комуникация с Вашата аудитория. Доверието на клиентите в социалните мрежи се печели трудно, а може да се изгуби за секунди! Дигитална маркетинг агенция Know-How Digital ще Ви предложи професионално управление на Вашите бизнес профили в най-използваните социални мрежи по света и в България – Facebook и Instagram. Ние ще популяризираме бранда Ви чрез професионална Facebook реклама, с използването на отличаващи се креативни визии, умни копирайт текстове и ефективен дигитален маркетинг насочен към правилните аудитории! Ангажирайте потребителите си с Вашата бизнес идентичност и изпълнявайте основната си цел, да продавате успешно Вашите продукти и услуги!

Управление на Facebook страница

Вашата бизнес Фейсбук страница ще се превърне в лицето на бранда Ви, където успешно ще може да комуникирате с Вашите клиенти и да печелите тяхното доверие. По официални данни от месец януари 2021 година над 4 300 000 българи използват Facebook, което прави присъствието на Вашата фирма там задължително. Фирмената страница във Facebook служи да помогне на клиентите да научат повече за Вашия бизнес по отношение на това, което правите, как могат да се свържат с вас и къде се намирате. Вашата страница във Facebook има меню, което ще позволява на клиентите Ви да виждат информация за страницата, снимки и видеоклипове, събития, отзиви и публикации. Бъдете близо до клиентите си, като ежедневно ги подканвате към желаното действие, чрез ефективна Facebook реклама.

Ефективна Фейсбук реклама

Успешното управление на рекламни кампании в социалните мрежи е свързано с творческа креативност, планиране, прецизно таргетиране и правилно разпределение на предвидения рекламен бюджет. Маркетинг платформата на Facebook ще Ви позволи да пускате реклами за Вашия бизнес във Facebook, Instagram, Audience Network и Messenger. Най-добрите реклами водят до реални бизнес резултати, но също така радват хората, които ги виждат и ги карат да предприемат действие. Facebook позволява да насочите Вашата реклама към точната аудитория, към която се отнася Вашата услуга или продукт, като това ще намали маркетинговите разходи и ще гарантира повишаване на продажбите и разпознаваемостта на марката.

Комуникация с потребителите

Започнете разговора с Вашата аудитория, като вземете предвид тона на изразяване, който ще покажете, който от своя страна е отражение на личността на Вашия бизнес. Колкото по-автентични сте, толкова по-ефективни ще са рекламите Ви. Говорете директно с мотивациите им или се обърнете към бариерите, които не им позволяват да станат ваши клиенти. Обмислете стратегията да разполагате с различни версии на рекламни послания за различни аудитории, като така ще сте сигурни, че говорите точно за това, което мотивира всяка група. Установете какво искате аудиторията Ви да разбере от Вашата реклама. Помислете за тема или концепция, която ще обвърже Вашите реклами заедно и ще Ви накара да се откроите, пред това което Вашите конкуренти комуникират.

Аудитории от клиенти

По подразбиране платформата на Facebook автоматично ще показва Вашите реклами на хората, които най-вероятно ще намерят Вашите реклами за полезни. Можете да насочите допълнително рекламата си с три инструмента за избор на аудитории - Основни аудитории (определете аудиторията въз основа на критерии като възраст, интереси, география и други), Персонализирани аудитории (групи от хората, които вече са се ангажирали с Вашия бизнес онлайн или извън него) и Сходни аудитории (групи от нови хора, чиито интереси са подобни на тези на най-добрите Ви клиенти).

Реализирайте целите си

Изберете Вашата бизнес цел и вижте как Facebook инструментите могат да ви помогнат в изпълнението ѝ. Изградете информираност за марката си, като засилите онлайн присъствието си с правилното насочване. Увеличете продажбите си онлайн, като превърнете обикновените потребители в купувачи с реклами, които увеличават онлайн продажбите. Подобрете локалните продажби на Вашия обект, като свържете Вашите онлайн маркетингови усилия с вашия физически магазин. Достигнете до хора, които вече са взаимодействали с Вашия бизнес - посетили са уеб сайта Ви или са взаимодействали с рекламите Ви.

Отчети и анализи на резултатите

Измерването във Facebook отключва потенциала да оптимизирате рекламите си, да разберете аудиторията си и да разширите бизнеса си. Анализът на резултатите е един от водещите инструменти за ефективност и провеждането на стратегически дигитален маркетинг спрямо заложените цели. Facebook измерването на реклами се основава на хората. Ще получите разбивки обобщаващи анонимни данни, така че да можете да видите голямата картина в демографските данни на аудиторията си: къде преглеждат рекламите Ви, какви устройства използват и други показатели.

Сертифициране от Facebook

Вашите рекламни кампании във Facebook ще бъдат обслужвани от сертифицирани специалисти от дигитална маркетинг агенция Know-How Digital, които са преминали обучения от Facebook, издържали са изпитни тестове и имат сертификати в областите:

Business Manager

Ads Performance

Target Audiences

Design Creative

Conversions

Brand Best Practices

Facebook реклама от Know-How Digital

Интернет реклама в Google, Facebook и Instagram за компания за недвижими имоти Happy Homes

Дигитален маркетинг за онлайн магазин за мебели Viva Home

Уеб сайт и дигитален маркетинг в Google и Facebook за комплекс Green Cottage

Онлайн магазин и Google реклама за директен вносител Прамен ООД

Facebook и Instagram реклама за Технически Университет – Варна

Интерактивен уеб сайт и дигитална реклама за жилищна сграда Belle Mare