Бъдете актуални и предпочитани от Вашите клиенти! Управлението на бизнес страница във Фейсбук не е лесна задача. В основата на успешното презентиране на Вашия бранд е изграждането на цялостна концепция определяща подхода Ви при комуникация с вашата аудитория. Доверието на клиентите в социалните мрежи се печели трудно, а може да се изгуби за секунди. Нашата рекламна агенция ще Ви предложи дългосрочна стратегия при управлението на Вашите бизнес профили в най-използваните социални мрежи – Facebook и Instagram. Популяризирайте бранда си чрез Facebook реклама, като ангажирате потребителите си с Вашата бизнес идентичност.

Управление на Facebook страница

Вашата бизнес Фейсбук страница ще се превърне в лицето на бранда Ви, където успешно ще може да комуникирате с Вашите клиенти и да печелите тяхното доверие. Над 1 500 000 българи използват Facebook активно, което прави присъствието Ви там наложително. Бъдете близо до публиката си, като ежедневно я подканвате към желаното действие, чрез ефективна Facebook реклама. Агенция Know-How Digital предлага дългосрочна поддръжка на Вашата Facebook страница.

Ефективна Фейсбук реклама

Успешното управление на рекламни кампании в социалните мрежи е свързано с творческа креативност, прецизно таргетиране и правилно разпределение на отделеният рекламен бюджет. Facebook позволява да насочите Вашата реклама към точната аудитория, към която се отнася Вашата услуга или продукт, като това ще намали маркетинговите разходи и ще гарантира повишаване на печалбите. Нашата агенция предлага цялостно управление на рекламните Ви кампании, използвайки най-съвременните рекламни формати и похвати в социалните мрежи.

Провеждане на мобилни кампании

През 2018, Facebook обяви, че има над 1.74 милиарда активни мобилни потребителя дневно. Не пропускайте техният потенциал. Ние провеждаме отделни кампании таргетирани само към мобилни устройства, насочвайки специфични послания към този тип потребители в социалната мрежа. Релевантният и правилно насочен мобилен интернет маркетинг, може да доведе до страхотни резултати!

Алтернативни рекламни възможности

Макар да използваме основно Фейсбук рекламата, като доказано най-ефективната за България интернет реклама, нашата агенция работи и с останалите популярни социални мрежи, които биха били подходящи за Вашите бизнес нужди. Ние знаем как да генерираме и управляваме текстово, графично и видео съдържание, което да имплементираме във високо посещавани портали, като Instagram, YouTube, Twitter, Snapchat, Pinterest, Google+ и Linkedin. Всичко това ще бъде обвързано с Вашата фирмена същност, визия и дългосрочни бизнес намерения.

Отчети и анализи на резултатите

Анализът на резултатите е един от водещите инструменти за ефективност на стратегическия дигитален маркетинг спрямо заложените цели, ето защо ние предлагаме пълен мониторинг, анализ и отчетност на кампаниите в социалните мрежи, като по този начин даваме пълна яснота за постигнатите резултати на нашите клиенти.

Николай КовачевSUSHI Masters

“Know-How Digital се доказаха, като сериозен дигитален партньор през последните 2 години през, които вече работим. С тяхна помощ направихме SUSHI Masters разпознаваем бранд във Варна и постигнахме отлични резултати в рекламата и онлайн продажбите. Благодаря ви.”

Христомир ЯнковHappy Life - Slim & Shape Club

“Благодаря на Know-How Digital за креативните идеи и страхотните резултати, които постигнахме заедно. Препоръчвам на всеки, който все още не е открил потенциала на on-line маркетинга да се довери на Виктор и Атанас, както го направих аз за проекта на Happy Life - Slim&Shape Club.”

Красимира ЧолаковаMangusta Ceramics

“Благодаря за прекрасната работа на едни великолепни момчета, с които работя. Рекламна фирма Know-How Digital. Направиха и поддържат сайта на Mangusta Ceramics, като с тяхната професионална работа и загриженост много хора научиха за нас от цяла България. Продуктите са търсени на пазара, а вече и намирани. Много клиенти, благодарение на професионализма им. Благодаря ви. Много сте добри.”

Катерина ЖильоваKENKO - Био и Азиатски Продукти

“В Know-How Digital ще бъдете обслужени с много професионализъм, креативност и бързина. За кратък период от време с помощта на момчетата успявам да постигна видими резултати с моя бранд Кенко - био и азиатски продукти. Благодаря и успехи!”

Николай КовачевOIL MED Clinic

“Момчетата свършиха страхотна работа със сайта който направиха, и ежемесечната реклама на двете фирми, определено препоръчвам Маркетингова Агенция Ноу-Хау Диджитъл.”

Кирил Ангелов1INMIND Original

“Хареса ми това, че умеят да визуализират и обясняват ефекта от услугата на разбираем език. Изключително съвестен екип с много свежи идеи. Определено са един голям + към моята онлайн маркетинг стратегия.”

Facebook реклама от Know-How Digital

Интернет реклама за курортен град Китен

Онлайн магазин, дигитален маркетинг и фотография за Thracian Truffles

Дигитален маркетинг за Международен музикален фестивал “Варненско лято”

Дигитална реклама, брандинг и фотография за био и азиатски магазин KENKO

Корпоративен уеб сайт и дигитална реклама за Медицински център OIL MED Clinic

Дигитално рекламно обслужване за Masala Balkan & Oriental Restaurant

0883 351 839

Обадете се сега за безплатна консултация!