Да, платената интернет реклама в Google Ads работи, но само когато е настроена и поддържана коректно. Ние в Know-How Digital знаем как успешно да изградим и управляваме Вашите рекламни кампании в най-голямата търсачка, фокусирани върху целта и възвръщаемостта на инвестициите, чрез интелигентно насочване и креативност. Рекламата в Google Ads е сигурния начин за успеха на бизнеса Ви в интернет и силната възможност за привличане на нови клиенти, които търсят предлаганата от вас услуга или продукт.

Гъвкава маркетингова платформа

Реклама в Гугъл е подходяща за всички по видове и размери фирми и организации. Можете буквално да включвате и изключвате интернет трафика с помощта на тази платформа. Кампаниите могат да бъдат персонализирани, да се фокусират върху специфични онлайн потребители спрямо вашето предлагане. Насочването по местоположение в Google Ads позволява рекламите Ви да се показват в избраните от вас географски местоположения: държави, райони в дадена държава, радиус около местоположение или групи от местоположения, които могат да включват стратегически места или ваши бизнес местоположения.

Качествен трафик към уеб сайта

Милиони хора търсят и кликват върху рекламите на Google всеки ден. Това означава, че Гугъл може да изпрати към бизнес уеб сайта ви огромно количество трафик всеки ден, ако разполагате с необходимия рекламен бюджет. Посетителите, които Google Ви изпраща е много вероятно да станат Ваши реални клиенти, които ще купуват продуктите Ви или ще използват Вашите услуги.

Висока възвръщаемост

За разлика от други маркетингови стратегии, Вие плащате само за рекламите, върху които хората кликват. Посредством извършване на ежедневни настройки, оптимизации и тестове, Google Ads, ще се окаже перфектната платформа за генериране на стабилни приходи за Вашия бизнес. С разумни рекламни бюджети и правилни действия, агенцията ни ще осигури висока възвръщаемост на рекламните инвестиции.

Сертифицирани специалисти

Вашите рекламни кампании в Google Ads ще бъдат обслужвани от сертифицирани специалисти от Know-How Digital, които са преминали обучения от Google, издържали са изпитни тестове и имат сертификати в следните области:

Деси ГеоргиеваММФ "Варненско Лято"

“Впечатлена съм от работата на екипа на Know How Digital Agency, благодарение на които най-големия и най-дълголетния международен музикален фестивал "Варненско лято" достигна до публиката на Варна, до младите хора и увеличи своите фенове в пъти! Благодарна съм за коректната и професионална работа! Ще продължавам да разчитам на Know How Digital Agency, за да достигнем заедно още по-добри резултати свързани с популяризирането на качествените и интересни проекти в програмата на Фестивала.”

Огняна ВасилевMV Salon (гр.София)

“Радвам се, че преди година и половина се спряхме на Кnow-How-Digital за изработването на уебстраницата, както им доверихме и изцяло онлайн поддръжката във Facebook&Instagram и google ads. Истински професионалисти, коректни и винаги точни. Безкрайни благодарности, момчета!”

Николай КовачевSUSHI Masters

“Know-How Digital се доказаха, като сериозен дигитален партньор през последните 2 години през, които вече работим. С тяхна помощ направихме SUSHI Masters разпознаваем бранд във Варна и постигнахме отлични резултати в рекламата и онлайн продажбите. Благодаря ви.”

Илиян КостадиновAMATA & CO

“Съвместната ни работа беше доста ползотворна. Особено доволен съм от бързата реакция, когато се наложи да се действа при спешни и непредвидени ситуации.”

Красимира ЧолаковаMangusta Ceramics

“Благодаря за прекрасната работа на едни великолепни момчета, с които работя. Рекламна фирма Know-How Digital. Направиха и поддържат сайта на Mangusta Ceramics, като с тяхната професионална работа и загриженост много хора научиха за нас от цяла България. Продуктите са търсени на пазара, а вече и намирани. Много клиенти, благодарение на професионализма им. Благодаря ви. Много сте добри.”

Георги ГеоргиевThracian Truffles

“Благодарим на Know- How Digital за безупречната работа и добрите резултати.”

Христомир ЯнковHappy Life - Slim & Shape Club

“Благодаря на Know-How Digital за креативните идеи и страхотните резултати, които постигнахме заедно. Препоръчвам на всеки, който все още не е открил потенциала на on-line маркетинга да се довери на Виктор и Атанас, както го направих аз за проекта на Happy Life - Slim&Shape Club.”

Катерина ЖильоваKENKO - Био и Азиатски Продукти

“В Know-How Digital ще бъдете обслужени с много професионализъм, креативност и бързина. За кратък период от време с помощта на момчетата успявам да постигна видими резултати с моя бранд Кенко - био и азиатски продукти. Благодаря и успехи!”

Николай КовачевOIL MED Clinic

“Момчетата свършиха страхотна работа със сайта който направиха, и ежемесечната реклама на двете фирми, определено препоръчвам Маркетингова Агенция Ноу-Хау Диджитъл.”

Кирил Ангелов1INMIND Original

“Хареса ми това, че умеят да визуализират и обясняват ефекта от услугата на разбираем език. Изключително съвестен екип с много свежи идеи. Определено са един голям + към моята онлайн маркетинг стратегия.”

Google реклама от Know-How Digital

Дигитална реклама за комплекс „Петият Елемент“

Google реклама за Хумана България

Facebook реклама за онлайн магазин за мебели Viva Mebel

Електронен магазин и дигитален маркетинг за верига ресторанти Dolce Amaro

Дигитален маркетинг за Международен музикален фестивал “Варненско лято”

Онлайн магазин, дигитален маркетинг и фотография за Thracian Truffles