Дигиталният маркетингов свят се промени драстично през последните години и Google Ads е една от платформите, които движат тази трансформация. Да, платената онлайн реклама в Google Ads работи, но само когато е настроена и поддържана коректно. Ние, от агенция Know-How Digital, знаем как успешно да изградим и управляваме Вашите рекламни кампании в най-голямата търсачка в интернет, фокусирани върху целта и възвръщаемостта на инвестициите, чрез интелигентно насочване и креативност. Рекламата в Google Ads е сигурния начин за успеха на бизнеса Ви в интернет и добра възможност за привличане на нови клиенти, които търсят предлаганата от Вас услуга или продукт.

Google платформа за реклами

Google платформата позволява бързо да спечелите необходимото внимание, за да увеличите резултата си. Google Ads е онлайн маркетинг платформа, разработена от Google, където рекламодателите плащат за показване на кратки реклами, оферти, продукти, видео съдържание и други рекламни формати. Рекламата в Гугъл е подходяща за всички по вид и размер фирми и организации. Буквално можете да включвате и изключвате интернет трафика с помощта на тази маркетинг платформа. Рекламните кампании могат да бъдат персонализирани, да се фокусират върху специфични онлайн потребители, спрямо Вашето бизнес предлагане.

Качествен трафик към уеб сайта

Всеки използва търсачката Google! Милиони хора по света и десетки хиляди във Вашия регион всеки ден търсят продукти и услуги в Google, след което кликват върху показаните им резултати. Това означава, че Гугъл може да изпрати към бизнес уеб сайта Ви огромно количество трафик от потенциални клиенти, ако разполагате с необходимия рекламен бюджет и експертиза за извършване на дигитален маркетинг. Потребителите, които Google Ви изпраща е много вероятно да станат Ваши реални клиенти, които ще купуват продуктите Ви или ще използват Вашите услуги. Кампаниите за генериране на директни клиенти в Google са предназначени да подтикнат посетителите на Вашия сайт към желаното действие.

Висока възвръщаемост

В маркетинг платформата на Google основно плащате само за рекламите, върху които хората кликват и взаимодействат. С извършване на ежедневни настройки, оптимизации и тестове, Google Ads e перфектната платформа за генериране на стабилни приходи за Вашия бизнес. С разумни рекламни бюджети и правилни действия, агенцията ни ще осигури висока възвръщаемост на рекламните инвестиции. Проследяването на поръчките и телефонните обаждания ще оптимизира още повече Вашите маркетинг активности. Независимо от естеството на Вашия бизнес, кампаниите в Google са чудесен начин за увеличаване на трафика към Вашия уебсайт.

Текстови реклами в Google

Google предлага платени реклами, които се показват в резултатите от търсенето в търсачката или реклами, които се показват на други уеб сайтове чрез дисплейната мрежа, собственост на Google. Рекламодателите избират ключови думи, които са подходящи за техните бизнес предложения, думи, които хората най-вероятно ще използват, когато търсят. Тези текстови реклами се показват в най-точното време на потенциалните клиенти - в момент когато активно търсят да купят. Текстовете най-често съдържат призив към желаното действие от страна на клиента или текуща атрактивна оферта, с което печелят вниманието на потребителя.

Банерни реклами в Google

Визуалното съдържание е един ефективен и креативен начин да представим данни, информация или концепции, които е трудно да бъдат обяснени само с думи. Да позиционирате Вашите банерни реклами на големи и посещавани уеб сайтове може да Ви се стори трудна и скъпа задача, но с дисплейната мрежа на Google е по-проста, отколкото си мислите. Мощна мрежа, която достига до над 2 милиона уеб сайта и 90% от интернет потребителите, дисплейната мрежа на Google може да показва графичните Ви реклами пред целевата аудитория по целия свят. Банерните и видео реклами са най-консумираните реклами в интернет.

Таргетиране на рекламите

Вашите реклами могат да са насочени към определена демографска група потребители и различни тематики - по пол, години, интереси, поведение и други. Насочването по местоположение в Google Ads позволява на рекламите Ви да се показват в избраните от Вас географски местоположения: държави, райони в дадена държава, радиус около местоположение или групи от местоположения, които могат да включват стратегически места или Ваши бизнес местоположения.

Сертифициране от Google

Агенцията ни е официален партньор на Google Ads и част от програмата Google Partners. Вашите рекламни кампании в Google Ads ще бъдат обслужвани от сертифицирани специалисти от дигитална маркетинг агенция Know-How Digital, които са преминали обучения от Google, издържали са изпитни тестове и имат сертификати в областите:

Google Ads Search

Google Ads Display

Google Analytics 4

Google Ads Measure

Google Ads AI

Google My Business

Google реклама от Know-How Digital

Дигитална реклама за Small City Cafe

Дигитална реклама за Small City Cafe

Илтекс

Маркетинг за производител на храни Илтекс ЕООД

Дигитална реклама за комплекс „Република“

Facebook, Instagram и Google реклама за туристическа агенция Bon Tour

TeMax

Реклама в Google Ads за верига хипермаркети TeMax

Hotel Sunrise

Управление на Google реклама за хотел Сънрайз