Да, платената интернет реклама в Google Ads работи, но само когато е настроена и поддържана коректно. Ние в агенция Know-How Digital знаем как успешно да изградим и управляваме Вашите рекламни кампании в най-голямата търсачка, фокусирани върху целта и възвръщаемостта на инвестициите, чрез интелигентно насочване и креативност. Рекламата в Google Ads е сигурния начин за успеха на бизнеса Ви в интернет и силната възможност за привличане на нови клиенти, които търсят предлаганата от вас услуга или продукт.

Google платформа за реклами

Google Ads е онлайн маркетинг платформа, разработена от Google, където рекламодателите плащат за показване на кратки реклами, оферти, продукти, видео съдържание и други рекламни формати. Реклама в Гугъл е подходяща за всички по видове и размери фирми и организации. Можете буквално да включвате и изключвате интернет трафика с помощта на тази маркетинг платформа. Рекламните кампании могат да бъдат персонализирани, да се фокусират върху специфични онлайн потребители, спрямо вашето бизнес предлагане.

Качествен трафик към уеб сайта

Всеки използва търсачката Google! Милиони хора по света и десетки хиляди във вашия регион всеки ден търсят продукти и услуги в Google, след което кликват върху показаните им реклами. Това означава, че Гугъл може да изпрати към бизнес уеб сайта ви огромно количество трафик от потенциални клиенти, ако разполагате с необходимия рекламен бюджет и експертиза за извършване на дигитален маркетинг. Потребителите, които Google Ви изпраща е много вероятно да станат Ваши реални клиенти, които ще купуват продуктите Ви или ще използват Вашите услуги.

Висока възвръщаемост

В маркетинг платформата на Google основно плащате само за рекламите, върху които хората кликват и взаимодействат. С извършване на ежедневни настройки, оптимизации и тестове, Google Ads, ще се окаже перфектната платформа за генериране на стабилни приходи за Вашия бизнес. С разумни рекламни бюджети и правилни действия, агенцията ни ще осигури висока възвръщаемост на рекламните инвестиции. Проследяването на поръчките и телефонните обаждания, ще оптимизира още повече Вашите маркетинг активности.

Текстови реклами в Google

Google предлага платени реклами, които се показват в резултатите от търсенето в търсачката или реклами, които се показват на други уеб сайтове чрез дисплейната мрежа, собственост на Google. Рекламодателите избират ключови думи, които са подходящи за техните бизнес предложения, думи, които хората най-вероятно ще използват, когато търсят. Тези текстови реклами се показват в най-точното време на потенциалните клиенти, точно когато активно търсят да купят!

Банерни реклами в Google

Да позиционирате Вашите банерни реклами на големи и посещавани уеб сайтове може да Ви се стори трудна и скъпа задача, но с дисплейната мрежа на Google е по-проста, отколкото бихте си мислили. Мощна мрежа, която достига до над 2 милиона уеб сайта и 90% от интернет потребителите, дисплейната мрежа на Google може да показва графичните Ви реклами пред целевата аудитория по целия свят. Банерните и видео реклами са най-консумираните реклами в интернет.

Таргетиране на рекламите

Вашите реклами могат да са насочени към определена демографска група потребители и различни тематики - по пол, години, интереси, поведение и други. Насочването по местоположение в Google Ads позволява рекламите Ви да се показват в избраните от вас географски местоположения: държави, райони в дадена държава, радиус около местоположение или групи от местоположения, които могат да включват стратегически места или ваши бизнес местоположения.

Сертифициране от Google

Агенцията ни е официален партньор на Google Ads и част от програмата Google Partners. Вашите рекламни кампании в Google Ads ще бъдат обслужвани от сертифицирани специалисти от дигитална маркетинг агенция Know-How Digital, които са преминали обучения от Google, издържали са изпитни тестове и имат сертификати в областите:

Google Ads Search

Google Ads Display

Google Ads Video

Google My Business

Google Ads Shopping

Google Analytics

Деси ГеоргиеваММФ "Варненско Лято"

“Впечатлена съм от работата на екипа на Know How Digital Agency, благодарение на които най-големия и най-дълголетния международен музикален фестивал "Варненско лято" достигна до публиката на Варна, до младите хора и увеличи своите фенове в пъти! Благодарна съм за коректната и професионална работа! Ще продължавам да разчитам на Know How Digital Agency, за да достигнем заедно още по-добри резултати свързани с популяризирането на качествените и интересни проекти в програмата на Фестивала.”

Красимира ЧолаковаMangusta Ceramics

“Благодаря за прекрасната работа на едни великолепни момчета, с които работя. Рекламна фирма Know-How Digital. Направиха и поддържат сайта на Mangusta Ceramics, като с тяхната професионална работа и загриженост много хора научиха за нас от цяла България. Продуктите са търсени на пазара, а вече и намирани. Много клиенти, благодарение на професионализма им. Благодаря ви. Много сте добри.”

Огняна ВасилевMV Salon (гр.София)

“Радвам се, че преди година и половина се спряхме на Кnow-How-Digital за изработването на уебстраницата, както им доверихме и изцяло онлайн поддръжката във Facebook&Instagram и google ads. Истински професионалисти, коректни и винаги точни. Безкрайни благодарности, момчета!”

Гергана ЖелеваХумана България

“Know How Digital - коректни и точни. Млад екип, който работи на професионално ниво.”

Николай КовачевSUSHI Masters

“Know-How Digital се доказаха, като сериозен дигитален партньор през последните 2 години през, които вече работим. С тяхна помощ направихме SUSHI Masters разпознаваем бранд във Варна и постигнахме отлични резултати в рекламата и онлайн продажбите. Благодаря ви.”

Илиян КостадиновAMATA & CO

“Съвместната ни работа беше доста ползотворна. Особено доволен съм от бързата реакция, когато се наложи да се действа при спешни и непредвидени ситуации.”

Георги ГеоргиевThracian Truffles

“Благодарим на Know- How Digital за безупречната работа и добрите резултати.”

Христомир ЯнковHappy Life - Slim & Shape Club

“Благодаря на Know-How Digital за креативните идеи и страхотните резултати, които постигнахме заедно. Препоръчвам на всеки, който все още не е открил потенциала на on-line маркетинга да се довери на Виктор и Атанас, както го направих аз за проекта на Happy Life - Slim&Shape Club.”

Катерина ЖильоваKENKO - Био и Азиатски Продукти

“В Know-How Digital ще бъдете обслужени с много професионализъм, креативност и бързина. За кратък период от време с помощта на момчетата успявам да постигна видими резултати с моя бранд Кенко - био и азиатски продукти. Благодаря и успехи!”

Николай КовачевOIL MED Clinic

“Момчетата свършиха страхотна работа със сайта който направиха, и ежемесечната реклама на двете фирми, определено препоръчвам Маркетингова Агенция Ноу-Хау Диджитъл.”

Кирил Ангелов1INMIND Original

“Хареса ми това, че умеят да визуализират и обясняват ефекта от услугата на разбираем език. Изключително съвестен екип с много свежи идеи. Определено са един голям + към моята онлайн маркетинг стратегия.”

Милена ДимитроваРесторанти Dolce Amaro

“Партньор на когото можеш да разчиташ, партньор с когото можеш да вървиш рамо до рамо в своето развитие! Благодаря Ви!”

Google реклама от Know-How Digital

Дигитален маркетинг за онлайн магазин за мебели Viva Home

Уеб сайт и дигитален маркетинг в Google и Facebook за комплекс Green Cottage

Онлайн магазин и Google реклама за директен вносител Прамен ООД

Facebook реклама за Технически Университет – Варна

Интерактивен уеб сайт и дигитална реклама за жилищна сграда Belle Mare

Дигитална реклама за комплекс „Петият Елемент“