Google е най-голямата и влиятелна дигитална платформа, използвана от 4 600 000 български потребители месечно според статистики от 2023 г., предоставяща различни възможности за крайните потребители и голям набор от маркетинг инструменти за бизнес организациите. Рекламата в Google Ads е сигурния начин за успеха на бизнеса Ви в интернет и добра възможност за привличане на нови клиенти, които търсят предлаганите от Вас услуги или продукти. Да, платената онлайн реклама в Google Ads работи, но само когато е стратегически планирана, конфигурирана и поддържана коректно. Тези действия ще ви позволяват да достигнете правилната аудитория и да повишите разпознаваемостта на марката. Нашите сертифицирани специалисти от агенция Know-How Digital, знаят как успешно да изградят и управляват Вашите рекламни кампании в най-голямата търсачка в интернет, фокусирани върху целта и възвръщаемостта на инвестициите.

Google платформа за реклами

Google Ads е мощна онлайн маркетинг платформа, която Ви дава възможността да привлечете бързо и ефективно внимание към Вашата организация. Използвайки пълния набор от маркетинг кампании и разнообразни рекламни формати, ние изпълняваме целите на нашите бизнес партньори. Гъвкавостта на Google Ads прави тази маркетинг платформа подходяща за фирми и организации от всички видове и размери. Нашата основна задача е да контролираме и повишаваме качествения интернет трафик към Вашия уеб сайт или електронен магазин. Силата на Google Ads се състои в персонализацията, като тази платформа позволява да насочваме Вашите реклами към конкретни онлайн потребители, които вече се интересуват от Вашите продукти или услуги.

Качествен трафик към уеб сайта

Агенция за дигитален маркетинг Know-How Digital специализира в изграждането на кампании, които не само привличат потребители, но и гарантират, че те са релевантни за Вашата организация и предлагане. Разработваме индивидуални стратегии, насочени към таргетиране на аудитория, която търси точно това, което предлагате. Използваме подбрани ключови думи и анализираме потребителското поведение, за да създадем кампании, които подчертават предимствата на бизнеса Ви. Синхронизираме информацията, която вижда потребителя на рекламата с тази която ще прочете на целевата страница. Постоянният мониторинг и оптимизация на кампаниите ни позволяват да гарантираме, че получавате най-добрите резултати от Google рекламата.

Висока възвръщаемост

Ние в агенция Know-How Digital разбираме, че инвестираните средства в реклама трябва да бъдат максимално добре използвани. За целта провеждаме детайлен анализ на ключовите думи и планираме обхвата на кампаниите. Това ни позволява да създадем персонализирани кампании, насочени към точната аудитория, която търси Вашите продукти или услуги. Използваме постоянно оптимизация и мониторинг, за да управляваме рекламния Ви бюджет ефективно. Тестваме различни подходи и измерваме реалния принос на всяка кампания. Това ни позволява да насочим ресурсите Ви към успешните стратегии и да увеличим възвръщаемостта на инвестицията. Вашият успех е наш приоритет, и ние сме тук, за да Ви помогнем да постигнете точно това.

Текстови реклами в Google

С текстовите реклами в Google Search, Вие имате възможността да се свържете директно с потенциалните си клиенти, като им предоставите релевантна информация в момента, в който те я търсят. Разширените текстови реклами, които създаваме се показват на първи позиции в страниците с резултати от търсенето на Google. Ние подбираме точните фрази и призиви за действие, така че да накараме потребителите да кликнат върху вашите реклами. Фокусираме се върху уникалните предимства на Вашия продукт или услуга. Подчертаваме какво Ви прави различни и защо потребителите трябва да изберат Вас.

Банерни реклами в Google

Чрез Google Display, вие не само разполагате с мощен инструмент, но и с достъп до над 2 милиона уебсайта по света. С банерната реклама вие имате възможността да внесете цветно и креативно разнообразие във Вашите онлайн кампании. Банерите привличат вниманието, комуникират бързо и ясно ключовото рекламно послание, като по този начин оставят запомнящо се впечатление. В днешния свят на визуална комуникация, информацията, заложена в банерите се възприема най-лесно от потребителя. Това са и най-въздействащите форми на онлайн реклама и ако са създадени правилно, постигат висока ефективност.

Видео реклами в YouTube

YouTube е най-голямата видео платформа в света, в която милиарди потребители гледат видео съдържание всеки ден. В нашата агенция, ние създаваме и управляваме видео рекламни кампании в YouTube, които са насочени към конкретните цели на нашите клиенти. Ние съчетаваме креативен дизайн със стратегическо насочване, за да гарантираме, че Вашите видео реклами не само достигат, но и ангажират публиката така че да постигат качествен трафик към уебсайта Ви. Включването на видеоклипове във вашите маркетинг стратегии и планирането на кампании в YouTube, са от съществено значение в съвременния дигитален свят.

Google Ads Инфографика със стъпки за работа
Google Ads Инфографика със стъпки за работа

Нашата агенция предоставя цялостно управление на дигитален маркетинг в Google и YouTube, включително анализ на ключови думи, създаване на убедителни рекламни текстове, конфигуриране на кампании, управление на бюджети и постоянен мониторинг и оптимизация. Използвайки дисплейната мрежа на Google Ads разработваме графични реклами и ги насочваме към заинтересовани потребители. В YouTube, създаваме впечатляващо видео съдържание, което насочваме към точната аудитория и оптимизираме за по-добри резултати. Интегрираме аналитични инструменти и предоставяме редовни отчети, за да осигурим висока ефективност и успех в онлайн пространството.

Дигитален маркетинг одит
на организацията

Този процес е изключително ценен за изграждането на рекламната стратегия в Google Ads, като започваме с общо проучване на организацията Ви. Ние извършваме задълбочен първоначален анализ на релевантните ключови думи, нивото на конкуренция, цената на клик за вашата бизнес ниша, както и обема на месечните търсения, за да определим правилната посока на действие. Преглеждаме уебсайта Ви и целевите страници, които ще са обект на реклама, като предоставяме конкретни препоръки за техническото и визуално подобрение. Разбираме Вашата целева аудитория и изследваме онлайн поведението ѝ. Резултатът е детайлен одитен доклад, съдържащ препоръки и стратегически подходи, които ще Ви помогнат да постигнете успех чрез Google маркетинг.

Планиране на маркетинг активностите

Подготовката за Гугъл реклама изисква детайлно планиране. В този процес, нашата агенция извършва задълбочено синхронизиране на всички аспекти, необходими за успешната реализация на реклама в Google. Разработваме персонализиран дизайн на рекламните формати, които са подходящи за платформата на Гугъл. Определяме стил на комуникация, който да е релевантен за вашата целева аудитория. Подготвяме и организираме всички необходими материали, включително текстове, снимки и видео. Настройваме рекламния акаунт и инструментите за проследяване на ефективността, за да гарантираме точност при мониторинга на рекламните кампании. Провеждаме и редовни консултации с Вас, за да адаптираме рекламната стратегия към специфичните нужди и цели на Вашия бизнес.

Уточняване на маркетинг цели
и стратегия

Следващата стъпка в нашия процес е изграждането на стратегия за дигитален маркетинг в Гугъл. Ние провеждаме задълбочен анализ и дефинираме Вашите целеви аудитории, което ни помага да определим насочването на отделните маркетинг кампании. След анализа определяме подходящите ключови думи, които ще бъдат основата на Вашата рекламна стратегия в Гугъл. Залагаме бюджет и разпределяме ресурсите, за да максимизираме резултатите. Освен това, изготвяме план за използване на различни рекламни формати и канали, включително такива в търсачките, дисплейната мрежа и видео реклама. Определяме метрики за проследяване на успеха и методи за мониторинг на рекламните кампании. Така осигуряваме успеваемост и постигане на Вашите конкретни цели.

Създаване на маркетинг съдържание

Добре планираното маркетинг съдържание е ключов елемент от нашата стратегия. Ние разработваме убедителни рекламни текстове, съдържащи заглавия, описания и призиви за действие. Създаваме банери в различни формати адаптирани за всички видове устройства, като телефони, таблети, лаптопи и монитори. Винаги се стремим да изграждаме съдържание, което впечатлява и представя по най-добрия начин Вашата бранд идентичност, като следим последните тенденции в рекламата и прилагаме най-съвременните подходи. Залагаме на изпитани методи в създаването на маркетинг съдържание, представяйки Вашите продукти или услуги по атрактивен за аудиторията начин.

Управление на рекламни
кампании

Управлението на рекламни кампании в Гугъл и YouTube изисква умения и експертиза, които нашите експерти са придобили чрез дългогодишен опит по работата си с бизнес клиенти от различни сфери на дейност. В агенция Know-How Digital, ние поемаме отговорността за конфигурирането и управлението на маркетинг кампаниите Ви. Това включва балансирано разпределение на бюджетите, непрекъснат мониторинг на метриките и прилагане на промени, които да осигурят максимална възвращаемост на инвестицията Ви. Нашата цел е да Ви предоставим специализирано и дългосрочно управление на рекламните Ви кампании, за да постигнем най-добрите възможни резултати.

Анализ на дейността и
комуникация

Редовният анализ на резултатите е абсолютно задължителен за постигането на успешните рекламни кампании, като ние използваме получените изводи за последващата им оптимизация. Интегрираме аналитични инструменти чрез Google Tag Manager, като Google Analytics 4 и Google Ads маркер, които ни показват как се развиват кампаниите и какви онлайн успехи постига Вашия бизнес чрез тях. Също така, поддържаме активна комуникация с Вас, изпращайки детайлни ежемесечни отчети и споделяйки ценни бизнес изводи. Така гарантираме, че рекламните ни усилия в Google и YouTube са винаги насочени към правилната посока и постигане на най-добрите възможни резултати и висока възвръщаемост на инвестицията.

Сертифициране от Google

Агенцията ни е официален партньор на Google Ads и част от програмата Google Partners. Вашите рекламни кампании в Google Ads ще бъдат обслужвани от сертифицирани специалисти от дигитална маркетинг агенция Know-How Digital, които са преминали обучения от Google, издържали са изпитни тестове и имат сертификати в областите:

Google Ads Search

Google Ads Display

Google Analytics 4

Google Ads Measure

Google Ads AI

Google My Business

Google реклама от Know-How Digital

Реклама в социалните мрежи за ЧСУ

Реклама в социалните мрежи за ЧСУ „Демократично Образование“ – Варна

Гранд Парк Възраждане

Дигитална реклама за Гранд Парк Възраждане

Интернет реклама Аптеки и дрогерии Панацея

Интернет реклама в Google, Facebook и Instagram за Аптеки и дрогерии Панацея

Илтекс

Маркетинг за производител на храни Илтекс ЕООД

Дигитална реклама за комплекс „Република“

Facebook, Instagram и Google реклама за туристическа агенция Bon Tour

Обадете се сега за бизнес консултация

Реклама в Google Ads Оценка: 4.9 (от 34)