GOOGLE РЕКЛАМА

Да, платената интернет реклама в Google Ads работи, но само когато е настроена и поддържана коректно. Ние в Know-How Digital знаем как успешно да изградим и управляваме Вашите рекламни кампании в най-голямата търсачка, фокусирани върху целта и възвръщаемостта на инвестициите, чрез интелигентно насочване и креативен дизайн. Рекламата в Google Ads (бившата Google AdWords платформа) е сигурния начин за успеха на бизнеса Ви в интернет и силната възможност за привличане на нови реални клиенти.

Гъвкава маркетингова платформа

Реклама в Гугъл е подходяща за всички по видове и размери организации. Можете буквално да включвате и изключвате интернет трафика с помощта на тази система. Кампаниите могат да бъдат персонализирани, да се фокусират върху специфични онлайн потребителите. Може да се насочат хора на различни локации, хора, които използват различни устройства и хора посещаващи различни уеб сайтове от мрежата на Google.

Качествен трафик към уеб сайта

Милиони хора търсят и кликват върху рекламите на Google всеки ден. Това означава, че Гугъл може да изпрати към бизнеса Ви огромно количество трафик всеки ден, ако разполагате с бюджет да платите за този трафик. Посетителите, които Google Ви изпраща е много вероятно да станат Ваши реални клиенти, които ще купуват продуктите Ви или ще използват Вашите бизнес услуги.

Висока възвръщаемост

За разлика от други маркетингови стратегии, Вие плащате само за рекламите, върху които хората кликват. Посредством извършване на ежедневни настройки, оптимизации и тестове, Google Ads, ще се окаже перфектната платформа за генериране на стабилни приходи за Вашия бизнес. С разумни рекламни бюджети и правилни действия, агенцията ни ще осигури висока възвръщаемост на рекламните инвестиции.

Сертифицирани специалисти

Вашите рекламни кампании в Google Ads ще бъдат обслужвани от сертифицирани специалисти от Know-How Digital, които са преминали обучения от Google, издържали са изпитни тестове и имат сертификати в следните области:

Google реклама от Know-How Digital

Дигитална реклама и интериорна фотография за Happy Life – Slim & Shape Club

Представителен уеб сайт и дигитален маркетинг за ресторант Dolce Amaro

Дигитален маркетинг за Лазерна Епилация ELIME

Дигитален маркетинг за Международен музикален фестивал “Варненско лято”

Онлайн реклама за софтуерната компания МикроАкаунт ЕООД

Корпоративен брандинг, уеб сайт и дигитална реклама за индустриалната компания OIL MED

0883 351 839

Обадете се сега за безплатна консултация!