От самото си създаване Instagram се оказа мощен маркетингов инструмент за всякакъв тип бизнес. Ако все още не сте използвали Instagram за вашият собствен бизнес, е възможно да си правите много лоша услуга. Според данни от Instagram, присъствието им в социалната мрежа в момента носи със себе си над 1 милиард активни потребители. От тези милиони хора, над 650 милиона прекарват ежедневно част от времето си на платформата, като цели 80 процента от тях са извън САЩ. Имате възможността да популяризирате бранда си чрез Instagram реклама, като ангажирате потребителите си с вашата бизнес идентичност.

Instagram маркетинг

С всички тези потребители в социалната мрежа, които можете да ангажирате с вашия бранд, единствено „sky is the limit” на това, което един бизнес може да постигне в тази мощна платформа. Това важи за големите, добре познати компании, както и за по-малките или тепърва развиващи се брандове. Разбира се, дори и за най-известните компании, успехът няма да дойде за една нощ, но ако дигиталният маркетингов екип е разработил дългосрочна стратегия за популяризиране и действа целенасочено, с нужното качество и поддръжка, добрите резултати няма да закъснеят.

Instagram за Онлайн търговия

Instagram се развива стремглаво през годините като маркетинг платформа и сега има по-голям акцент върху печеленето на пари чрез позициониране на продукти и услуги. Shoppable постовете позволяват на бизнеса да добавя етикети към продуктите в своите снимки с връзки, които включват описание на продукта, цена и възможност за "пазаруване сега", което ще доведе потребителя до вашия онлайн магазин или фирмен уеб сайт. С тази нова услуга, бизнесът лесно може да привлече действителни продажби за уеб сайта си, а 72% от потребителите на Instagram признават, че купуват продукти чрез платформата.

Instagram + Инфлуенсър маркетинг

Неотдавнашно проучване разкри, че 84% от маркетолозите планират да изпълнят поне една инфлуенсър маркетинг кампания през следващите 12 месеца. Големите компании харчат десетки, дори стотици хиляди долари за инфлуенсър маркетинг в Instagram, а в този тип реклама се включиха дори и малките предприятия и бутици, които ще похарчат солидна сума пари от рекламния си бюджет за влиятелни личности в социалната платформа с цел популяризиране на техните продукти или услуги.

Деси ГеоргиеваММФ "Варненско Лято"

“Впечатлена съм от работата на екипа на Know How Digital Agency, благодарение на които най-големия и най-дълголетния международен музикален фестивал "Варненско лято" достигна до публиката на Варна, до младите хора и увеличи своите фенове в пъти! Благодарна съм за коректната и професионална работа! Ще продължавам да разчитам на Know How Digital Agency, за да достигнем заедно още по-добри резултати свързани с популяризирането на качествените и интересни проекти в програмата на Фестивала.”

Красимира ЧолаковаMangusta Ceramics

“Благодаря за прекрасната работа на едни великолепни момчета, с които работя. Рекламна фирма Know-How Digital. Направиха и поддържат сайта на Mangusta Ceramics, като с тяхната професионална работа и загриженост много хора научиха за нас от цяла България. Продуктите са търсени на пазара, а вече и намирани. Много клиенти, благодарение на професионализма им. Благодаря ви. Много сте добри.”

Огняна ВасилевMV Salon (гр.София)

“Радвам се, че преди година и половина се спряхме на Кnow-How-Digital за изработването на уебстраницата, както им доверихме и изцяло онлайн поддръжката във Facebook&Instagram и google ads. Истински професионалисти, коректни и винаги точни. Безкрайни благодарности, момчета!”

Гергана ЖелеваХумана България

“Know How Digital - коректни и точни. Млад екип, който работи на професионално ниво.”

Николай КовачевSUSHI Masters

“Know-How Digital се доказаха, като сериозен дигитален партньор през последните 2 години през, които вече работим. С тяхна помощ направихме SUSHI Masters разпознаваем бранд във Варна и постигнахме отлични резултати в рекламата и онлайн продажбите. Благодаря ви.”

Илиян КостадиновAMATA & CO

“Съвместната ни работа беше доста ползотворна. Особено доволен съм от бързата реакция, когато се наложи да се действа при спешни и непредвидени ситуации.”

Георги ГеоргиевThracian Truffles

“Благодарим на Know- How Digital за безупречната работа и добрите резултати.”

Христомир ЯнковHappy Life - Slim & Shape Club

“Благодаря на Know-How Digital за креативните идеи и страхотните резултати, които постигнахме заедно. Препоръчвам на всеки, който все още не е открил потенциала на on-line маркетинга да се довери на Виктор и Атанас, както го направих аз за проекта на Happy Life - Slim&Shape Club.”

Катерина ЖильоваKENKO - Био и Азиатски Продукти

“В Know-How Digital ще бъдете обслужени с много професионализъм, креативност и бързина. За кратък период от време с помощта на момчетата успявам да постигна видими резултати с моя бранд Кенко - био и азиатски продукти. Благодаря и успехи!”

Николай КовачевOIL MED Clinic

“Момчетата свършиха страхотна работа със сайта който направиха, и ежемесечната реклама на двете фирми, определено препоръчвам Маркетингова Агенция Ноу-Хау Диджитъл.”

Кирил Ангелов1INMIND Original

“Хареса ми това, че умеят да визуализират и обясняват ефекта от услугата на разбираем език. Изключително съвестен екип с много свежи идеи. Определено са един голям + към моята онлайн маркетинг стратегия.”

Милена ДимитроваРесторанти Dolce Amaro

“Партньор на когото можеш да разчиташ, партньор с когото можеш да вървиш рамо до рамо в своето развитие! Благодаря Ви!”