Изработка на уеб сайт, който е отличителен, функционален и интерактивен ще е крайъгълния камък на Вашия бизнес. Изработеният уеб сайт от дигитална маркетинг агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД ще конвертира уеб посетителите в реални клиенти за бизнеса Ви, които ще получават нужната информация за Вас и ще остават с прекрасни впечатления от бранда Ви. Ние сме опитни професионалисти във водещите платформи за управление на съдържанието – WordPress и Joomla, което ни позволява да изработваме удобни, ефективни и страхотни на външен вид уеб сайт проекти.

Изработка на стилен уеб сайт

От нас ще получите професионално изглеждащ и идеално структуриран уеб дизайн, който ще бъде съобразен с Вашата фирмена идентичност и стил. Бъдете сигурни, че Вашият красив уеб сайт ще се вижда еднакво добре на различните видове устройства, от които бива посещаван. Според статистики на Google, всяко седмо търсене в Интернет се извършва през мобилно устройство. Това налага мобилното оптимизиране на уеб сайта да бъде задължително.

Бърз и функционален уеб сайт

Можете да имате стотици или дори хиляди страници на уеб сайта си, а ефективността му няма да бъде нарушена ни най-малко, като той ще продължи да се зарежда за броени секунди. Способни сме да изработим уеб сайт с разширена функционалност, така че да бъдат изпълнени нуждите на Вашия бизнес и тези на Вашите клиенти.

Удобен за поддръжка и обновяване

Платформите, които използваме за изработка на сайт са популярните WordPress и Joomla, които разполагат с едни от най-лесните за ползване административни интерфейси. Това ги превръща в идеално средство за контрол и управление на Вашето интернет съдържание. Така имате досег над почти всеки аспект от Вашия уеб сайт и можете сами да извършвате актуализации по него.

Мултиезичност на съдържанието

Когато Вашите клиенти са от различни националности и говорят на различни езици, е важно да им осигурите уеб съдържание, преведено на техния роден език. Необходимо е да извлечете всички текстове от уеб сайта си и да ги предадете, с помощта на преводач, след което ние ще ги интегрираме в уеб сайта Ви. Ние можем да изработим уеб сайт, който да конфигурираме на различни езикови версии, според говорените от клиентите Ви езици.

Оптимизиран за търсачки

Кодът зад направените от нас уеб сайтове е SEO стандартизиран, чист и подреден, което го прави лесен за четене и индексиране от търсачките. Всяка страница или изображение може да имат свои собствени META тагове, като ключови думи, описание и заглавие. Това ще помогне уеб сайта Ви да се изкачи до водещи позиции в търсещите машини, а Вие да получите търсения качествен органичен трафик. Агенцията ни предлага изработка на сайтове, които са вътрешно оптимизирани, което значително повишава качеството на уеб проекта.

Изработка на уеб сайтове от Know-How Digital

ИН Оптики

Уеб сайт и дигитален маркетинг в Google и Facebook за комплекс Green Cottage

Онлайн магазин и Google реклама за директен вносител Прамен ООД

Интерактивен уеб сайт и дигитална реклама за жилищна сграда Belle Mare

Електронен магазин и дигитална реклама за доставка на суши за SUSHI Masters

Dolce Amaro

Електронен магазин и дигитален маркетинг за верига ресторанти Dolce Amaro

Онлайн магазин, дигитален маркетинг и фотография за Thracian Truffles

Обадете се сега за бизнес консултация

Изработка на уеб сайт Оценка: 4.9 (от 34)