Изработка на уеб сайт, който е отличителен, функционален и интерактивен ще е крайъгълния камък на Вашия бизнес. Изработеният уеб сайт от дигитална маркетинг агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД ще конвертира уеб посетителите в реални клиенти за бизнеса Ви, които ще получават нужната информация за Вас и ще остават с прекрасни впечатления от бранда Ви. Ние сме опитни професионалисти във водещите платформи за управление на съдържанието – WordPress и Joomla, което ни позволява да изработваме удобни, ефективни и страхотни на външен вид уеб сайт проекти.

Изработка на стилен уеб сайт

От нас ще получите професионално изглеждащ и идеално структуриран уеб дизайн, който ще бъде съобразен с Вашата фирмена идентичност и стил. Бъдете сигурни, че Вашият красив уеб сайт ще се вижда еднакво добре на различните видове устройства, от които бива посещаван.

Бърз и функционален уеб сайт

Можете да имате стотици или дори хиляди страници на уеб сайта си, а ефективността му няма да бъде нарушена ни най-малко, като той ще продължи да се зарежда за броени секунди. Способни сме да изработим уеб сайт с разширена функционалност, така че да бъдат изпълнени нуждите на Вашия бизнес и клиенти.

Удобен за поддръжка и обновяване

Платформите, които използваме за изработка на сайт са популярните - WordPress и Joomla, които разполагат с едни от най-лесните за ползване административни интерфейси, което ги превръща в идеално средство за контрол и управление на Вашето интернет съдържание. Така имате досег над почти всеки аспект от Вашия уеб сайт и може сами да извършвате актуализации по него.

Мултиезичност на съдържанието

Когато Вашите клиенти са от различни националности и говорят на различни езици, е важно да им осигурите уеб съдържание преведено на техния роден език. Необходимо е да извлечете всички текстове от уеб сайта си и да ги дадете на преводач за превод, след което ние ще ги интегрираме в уеб сайта Ви. Ние можем да изработим уеб сайт, който да конфигурираме на различни езикови версии, според говорените от клиентите Ви езици.

Оптимизиран за търсачки

Кодът зад направените от нас уеб сайтове е SEO стандартизиран, чист и подреден, което го прави лесен за четене и индексиране от търсачките. Всяка страница или изображение може да имат свои собствени META тагове, като ключови думи, описание и заглавие. Това ще помогне уеб сайта Ви да се изкачи до водещи позиции в търсещите машини, а Вие да получите търсения качествен органичен трафик. Агенцията ни предлага изработка на сайтове, които са вътрешно оптимизирани.

Деси ГеоргиеваММФ "Варненско Лято"

“Впечатлена съм от работата на екипа на Know How Digital Agency, благодарение на които най-големия и най-дълголетния международен музикален фестивал "Варненско лято" достигна до публиката на Варна, до младите хора и увеличи своите фенове в пъти! Благодарна съм за коректната и професионална работа! Ще продължавам да разчитам на Know How Digital Agency, за да достигнем заедно още по-добри резултати свързани с популяризирането на качествените и интересни проекти в програмата на Фестивала.”

Красимира ЧолаковаMangusta Ceramics

“Благодаря за прекрасната работа на едни великолепни момчета, с които работя. Рекламна фирма Know-How Digital. Направиха и поддържат сайта на Mangusta Ceramics, като с тяхната професионална работа и загриженост много хора научиха за нас от цяла България. Продуктите са търсени на пазара, а вече и намирани. Много клиенти, благодарение на професионализма им. Благодаря ви. Много сте добри.”

Огняна ВасилевMV Salon (гр.София)

“Радвам се, че преди година и половина се спряхме на Кnow-How-Digital за изработването на уебстраницата, както им доверихме и изцяло онлайн поддръжката във Facebook&Instagram и google ads. Истински професионалисти, коректни и винаги точни. Безкрайни благодарности, момчета!”

Гергана ЖелеваХумана България

“Know How Digital - коректни и точни. Млад екип, който работи на професионално ниво.”

Николай КовачевSUSHI Masters

“Know-How Digital се доказаха, като сериозен дигитален партньор през последните 2 години през, които вече работим. С тяхна помощ направихме SUSHI Masters разпознаваем бранд във Варна и постигнахме отлични резултати в рекламата и онлайн продажбите. Благодаря ви.”

Илиян КостадиновAMATA & CO

“Съвместната ни работа беше доста ползотворна. Особено доволен съм от бързата реакция, когато се наложи да се действа при спешни и непредвидени ситуации.”

Георги ГеоргиевThracian Truffles

“Благодарим на Know- How Digital за безупречната работа и добрите резултати.”

Христомир ЯнковHappy Life - Slim & Shape Club

“Благодаря на Know-How Digital за креативните идеи и страхотните резултати, които постигнахме заедно. Препоръчвам на всеки, който все още не е открил потенциала на on-line маркетинга да се довери на Виктор и Атанас, както го направих аз за проекта на Happy Life - Slim&Shape Club.”

Катерина ЖильоваKENKO - Био и Азиатски Продукти

“В Know-How Digital ще бъдете обслужени с много професионализъм, креативност и бързина. За кратък период от време с помощта на момчетата успявам да постигна видими резултати с моя бранд Кенко - био и азиатски продукти. Благодаря и успехи!”

Николай КовачевOIL MED Clinic

“Момчетата свършиха страхотна работа със сайта който направиха, и ежемесечната реклама на двете фирми, определено препоръчвам Маркетингова Агенция Ноу-Хау Диджитъл.”

Кирил Ангелов1INMIND Original

“Хареса ми това, че умеят да визуализират и обясняват ефекта от услугата на разбираем език. Изключително съвестен екип с много свежи идеи. Определено са един голям + към моята онлайн маркетинг стратегия.”

Милена ДимитроваРесторанти Dolce Amaro

“Партньор на когото можеш да разчиташ, партньор с когото можеш да вървиш рамо до рамо в своето развитие! Благодаря Ви!”

Изработка на уеб сайтове от Know-How Digital

Уеб сайт и дигитален маркетинг в Google и Facebook за комплекс Green Cottage

Онлайн магазин и Google реклама за директен вносител Прамен ООД

Редизайн на електронен магазин за UltraGas

Интерактивен уеб сайт и дигитална реклама за жилищна сграда Belle Mare

Електронен магазин и дигитален маркетинг за верига ресторанти Dolce Amaro

Онлайн магазин, дигитален маркетинг и фотография за Thracian Truffles