Изработка на уеб сайт, който е отличителен, функционален и интерактивен ще е крайъгълния камък на Вашия бизнес. Изработеният уеб сайт от дигитална маркетинг агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД ще конвертира уеб посетителите в реални клиенти за бизнеса Ви, които ще получават нужната информация за Вас и ще остават с прекрасни впечатления от бранда Ви. Ние сме опитни професионалисти във водещите платформи за управление на съдържанието – WordPress и Joomla, което ни позволява да изработваме удобни, ефективни и страхотни на външен вид уеб сайт проекти.

Изработка на стилен уеб сайт

От нас ще получите професионално изглеждащ и идеално структуриран уеб дизайн, който ще бъде съобразен с Вашата фирмена идентичност и стил. Бъдете сигурни, че Вашият красив уеб сайт ще се вижда еднакво добре на различните видове устройства, от които бива посещаван.

Бърз и функционален уеб сайт

Можете да имате стотици или дори хиляди страници на уеб сайта си, а ефективността му няма да бъде нарушена ни най-малко, като той ще продължи да се зарежда за броени секунди. Способни сме да изработим уеб сайт с разширена функционалност, така че да бъдат изпълнени нуждите на Вашия бизнес и клиенти.

Удобен за поддръжка и обновяване

Платформите, които използваме за изработка на сайт са популярните - WordPress и Joomla, които разполагат с едни от най-лесните за ползване административни интерфейси, което ги превръща в идеално средство за контрол и управление на Вашето интернет съдържание. Така имате досег над почти всеки аспект от Вашия уеб сайт и може сами да извършвате актуализации по него.

Мултиезичност на съдържанието

Когато Вашите клиенти са от различни националности и говорят на различни езици, е важно да им осигурите уеб съдържание преведено на техния роден език. Необходимо е да извлечете всички текстове от уеб сайта си и да ги дадете на преводач за превод, след което ние ще ги интегрираме в уеб сайта Ви. Ние можем да изработим уеб сайт, който да конфигурираме на различни езикови версии, според говорените от клиентите Ви езици.

Оптимизиран за търсачки

Кодът зад направените от нас уеб сайтове е SEO стандартизиран, чист и подреден, което го прави лесен за четене и индексиране от търсачките. Всяка страница или изображение може да имат свои собствени META тагове, като ключови думи, описание и заглавие. Това ще помогне уеб сайта Ви да се изкачи до водещи позиции в търсещите машини, а Вие да получите търсения качествен органичен трафик. Агенцията ни предлага изработка на сайтове, които са вътрешно оптимизирани.

Изработка на уеб сайтове от Know-How Digital

Корпоративен уеб сайт и дигитална реклама за Медицински център OIL MED Clinic

Представителен уеб сайт и дигитален маркетинг за ресторант Dolce Amaro

Представителен уеб сайт и дигитална реклама за MV SALON – Milen Vasilev

Електронен магазин за поръчка и доставка на суши за SUSHI Masters

Корпоративен брандинг, уеб сайт и дигитална реклама за индустриалната компания OIL MED

Продуктов уеб сайт и интернет реклама за директния вносител Mangusta Ceramics

0888 440 900

Обадете се сега за безплатна консултация!