Електронната търговия ще позволи на бизнеса Ви да установи трайно присъствие на пазара чрез осигуряване на по-евтина и по-производителна дистрибуторска мрежа за Вашите продукти. Know-How Digital разработва печеливши онлайн магазини, които помагат да просперирате дългосрочно, привличайки платежоспособни клиенти и реализирайки високи продажби. За да постигнем Вашите цели, ние предпочитаме да използваме една от най-признатите платформи за интернет магазини – WooCommerce (компонент за WordPress), която предлага изключителна еластичност и широки възможности. Разбира се, ако имате желание, можем да създадем онлайн магазин на алтернативни платформи, като Magento, OpenCart, PrestaShop и други.

Платформа за онлайн пазаруване

WooCommerce е уеб платформа с отворен код, програмирана на PHP и специфично проектирана за нуждите на електронната търговия. По данни от май 2021 година, 29% от всички интернет търговци са избрали за изработка на онлайн магазин, WooCommerce, което показва нейното доминантно предимство в интернет. WooCommerce работи върху WordPress, като успешно интегрира онлайн търговията с информационното съдържание. Можете да създадете уеб сайта си така, както искате, в зависимост от услугите и продуктите, които продавате.

Забележителен дизайн

Разнообразие от модерни висококачествени дизайни, шрифтове и оформления за Вашия нов интернет магазин, които ще пригодим към фирмената Ви визия. Ясна навигация, впечатляващ стил и комфортна среда за потребителите, за да пазаруват бързо и лесно. Външният вид и брандинга на Вашия онлайн магазин е това, което ще се запази в съзнанието на потребителите, затова е и толкова важен аспект от онлайн бизнеса.

Мащабируемост и функции

С нарастването на търговският Ви бизнес, се нуждаете от гъвкаво софтуерно решение, коeто може да издържи натоварването, като WooCommerce е в състояние да поддържа до 500 000 продукта и 1000 транзакции за един час. На лице са хиляди разширения и плъгини, които разширяват базовата функционалност и позволяват неограничена персонализация на Вашия електронен магазин.

Защита и надеждност

Необходимо е клиентите да бъдат защитени, докато пазаруват през Вашия интернет магазин, като ние предприемаме различни мерки за да гарантираме тази сигурност, включително инсталация на SSL сертификати и обновяване на платформата до най-новата ѝ версия.

Административен интерфейс

Административният панел на WooCommerce е удобен за употреба и предлага цялостен контрол на операциите в онлайн магазина, като управление на продуктови каталози и категории; поръчки, доставки, разплащания и фактуриране; клиенти и клиентски групи; анализи, доклади и много други процеси.

Маркетинг инструменти

Динамичното ценообразуване и залагането на промоции в системата на online магазина, помага за увеличаване на продажбите, средната стойност на покупките и спечелването на лоялни клиенти. Съществуват различни типове интеграции и костюмизации, с чиято помощ ще превърнем уеб сайта Ви в печеливш интернет магазин.

Оптимизиран за търсещи машини

WooCommerce позволява лесното привличане на нови клиенти от търсачките, поради това, че кода на платформата е изготвен по последните уеб стандарти и е с оптимално ефективна структура, която се приема изключително добре от Google, Yandex, Bing и други търсещи машини.

Цени за онлайн магазин

Цената за създаване на онлайн магазин зависи от големината на бизнеса и асортимента от продукти, които предлага, както и от спецификата на самия уеб проект (отправете запитване от бутона по-долу). Агенцията ни създава успешни онлайн магазини, които печелят нови клиенти и увеличават оборотите си! Инвестицията Ви ще е в активи, които целят печелене на клиенти и финансови ползи за бизнеса Ви.

Уеб проекти от Know-How Digital

ИН Оптики

Уеб сайт и дигитален маркетинг в Google и Facebook за комплекс Green Cottage

Онлайн магазин и Google реклама за директен вносител Прамен ООД

Интерактивен уеб сайт и дигитална реклама за жилищна сграда Belle Mare

Електронен магазин и дигитална реклама за доставка на суши за SUSHI Masters

Dolce Amaro

Електронен магазин и дигитален маркетинг за верига ресторанти Dolce Amaro

Онлайн магазин, дигитален маркетинг и фотография за Thracian Truffles

Обадете се сега за бизнес консултация

Онлайн магазин Оценка: 4.9 (от 36)