Електронната търговия ще позволи на бизнеса Ви да установи трайно присъствие на пазара чрез осигуряване на по-евтина и по-производителна дистрибуторска мрежа за Вашите продукти. Know-How Digital разработва печеливши онлайн магазини, които помагат да просперирате дългосрочно, привличайки платежоспособни клиенти и реализирайки високи продажби. За да постигнем Вашите цели, ние предпочитаме да използваме една от най-признатите платформи за интернет магазини – WooCommerce (компонент за WordPress), която предлага изключителна еластичност и широки възможности. Разбира се, ако имате желание, можем да създадем онлайн магазин на алтернативни платформи, като Magento, OpenCart, PrestaShop и други.

Платформа за онлайн пазаруване

WooCommerce е уеб платформа с отворен код, програмирана на PHP и специфично проектирана за нуждите на електронната търговия. По данни от май 2021 година, 29% от всички интернет търговци са избрали за изработка на онлайн магазин, WooCommerce, което показва нейното доминантно предимство в интернет. WooCommerce работи върху WordPress, като успешно интегрира онлайн търговията с информационното съдържание. Можете да създадете уеб сайта си така, както искате, в зависимост от услугите и продуктите, които продавате.

Забележителен дизайн

Разнообразие от модерни висококачествени дизайни, шрифтове и оформления за Вашия нов интернет магазин, които ще пригодим към фирмената Ви визия. Ясна навигация, впечатляващ стил и комфортна среда за потребителите, да пазаруват бързо и лесно. Външният вид и брандинга на вашия онлайн магазин и това, което ще се запази в съзнанието на потребителите, затова е и толкова важен аспект от онлайн бизнеса.

Мащабируемост и функции

С нарастването на търговският Ви бизнес, се нуждаете от гъвкаво софтуерно решение, коeто може да издържи натоварването, като WooCommerce е в състояние да поддържа до 500 000 продукта и 1000 транзакции за един час. На лице са хиляди разширения и плъгини, които разширяват базовата функционалност и позволяват неограничена персонализация на Вашия електронен магазин.

Защита и надеждност

Необходимо е клиентите да бъдат защитени, докато пазаруват през Вашия интернет магазин, като ние предприемаме различни мерки за да гарантираме тази сигурност, включително инсталация на SSL сертификати и обновяване на платформата до най-новата ѝ версия.

Административен интерфейс

Административният панел на WooCommerce е удобен за употреба и предлага цялостен контрол на операциите в онлайн магазина, като управление на продуктови каталози и категории; поръчки, доставки, разплащания и фактуриране; клиенти и клиентски групи; анализи, доклади и много други процеси.

Маркетинг инструменти

Диначмичното ценообразуване и залагането на промоции в системата на online магазина, помага за увеличаване на продажбите, средната стойност на покупките и спечелването на лоялни клиенти. Съществуват различни типове интеграции и костюмизации, с чиято помощ ще превърнем уеб сайта Ви в печеливш интернет магазин.

Оптимизиран за търсещи машини

WooCommerce позволява лесното привличане на нови клиенти от търсачките, поради това, че кода на платформата е изготвен по последните уеб стандарти и е с оптимално ефективна структура, която се приема изключително добре от Google, Yandex, Bing и други търсещи машини.

Цени за онлайн магазин

Цената за създаване на онлайн магазин, зависи от големината на бизнеса и асортимента от продукти, които предлага, както и от спецификата на самия уеб проект (отправете запитване от бутона по-долу). Агенцията ни създава успешни онлайн магазини, които печелят нови клиенти и увеличават оборотите си!

Деси ГеоргиеваММФ "Варненско Лято"

“Впечатлена съм от работата на екипа на Know How Digital Agency, благодарение на които най-големия и най-дълголетния международен музикален фестивал "Варненско лято" достигна до публиката на Варна, до младите хора и увеличи своите фенове в пъти! Благодарна съм за коректната и професионална работа! Ще продължавам да разчитам на Know How Digital Agency, за да достигнем заедно още по-добри резултати свързани с популяризирането на качествените и интересни проекти в програмата на Фестивала.”

Красимира ЧолаковаMangusta Ceramics

“Благодаря за прекрасната работа на едни великолепни момчета, с които работя. Рекламна фирма Know-How Digital. Направиха и поддържат сайта на Mangusta Ceramics, като с тяхната професионална работа и загриженост много хора научиха за нас от цяла България. Продуктите са търсени на пазара, а вече и намирани. Много клиенти, благодарение на професионализма им. Благодаря ви. Много сте добри.”

Огняна ВасилевMV Salon (гр.София)

“Радвам се, че преди година и половина се спряхме на Кnow-How-Digital за изработването на уебстраницата, както им доверихме и изцяло онлайн поддръжката във Facebook&Instagram и google ads. Истински професионалисти, коректни и винаги точни. Безкрайни благодарности, момчета!”

Гергана ЖелеваХумана България

“Know How Digital - коректни и точни. Млад екип, който работи на професионално ниво.”

Николай КовачевSUSHI Masters

“Know-How Digital се доказаха, като сериозен дигитален партньор през последните 2 години през, които вече работим. С тяхна помощ направихме SUSHI Masters разпознаваем бранд във Варна и постигнахме отлични резултати в рекламата и онлайн продажбите. Благодаря ви.”

Илиян КостадиновAMATA & CO

“Съвместната ни работа беше доста ползотворна. Особено доволен съм от бързата реакция, когато се наложи да се действа при спешни и непредвидени ситуации.”

Георги ГеоргиевThracian Truffles

“Благодарим на Know- How Digital за безупречната работа и добрите резултати.”

Христомир ЯнковHappy Life - Slim & Shape Club

“Благодаря на Know-How Digital за креативните идеи и страхотните резултати, които постигнахме заедно. Препоръчвам на всеки, който все още не е открил потенциала на on-line маркетинга да се довери на Виктор и Атанас, както го направих аз за проекта на Happy Life - Slim&Shape Club.”

Катерина ЖильоваKENKO - Био и Азиатски Продукти

“В Know-How Digital ще бъдете обслужени с много професионализъм, креативност и бързина. За кратък период от време с помощта на момчетата успявам да постигна видими резултати с моя бранд Кенко - био и азиатски продукти. Благодаря и успехи!”

Николай КовачевOIL MED Clinic

“Момчетата свършиха страхотна работа със сайта който направиха, и ежемесечната реклама на двете фирми, определено препоръчвам Маркетингова Агенция Ноу-Хау Диджитъл.”

Кирил Ангелов1INMIND Original

“Хареса ми това, че умеят да визуализират и обясняват ефекта от услугата на разбираем език. Изключително съвестен екип с много свежи идеи. Определено са един голям + към моята онлайн маркетинг стратегия.”

Милена ДимитроваРесторанти Dolce Amaro

“Партньор на когото можеш да разчиташ, партньор с когото можеш да вървиш рамо до рамо в своето развитие! Благодаря Ви!”

Уеб проекти от Know-How Digital

Уеб сайт и дигитален маркетинг в Google и Facebook за комплекс Green Cottage

Онлайн магазин и Google реклама за директен вносител Прамен ООД

Редизайн на електронен магазин за UltraGas

Интерактивен уеб сайт и дигитална реклама за жилищна сграда Belle Mare

Електронен магазин и дигитален маркетинг за верига ресторанти Dolce Amaro

Онлайн магазин, дигитален маркетинг и фотография за Thracian Truffles