Онлайн магазини

3 причини да създадете онлайн магазин за своя бизнес

3 причини да създадете онлайн магазин за своя бизнес

Професионална изработка на онлайн магазин от агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД за малки и средни бизнес клиенти от България

Ако сериозно обмисляте растежа на търговския си бизнес, трябва да работите в посока, създаването на онлайн магазин, който ще помогне в увеличаването на продажбите и достигането до нови клиенти.

Тук сме описали 3 причини, поради които трябва да разполагате с онлайн магазин:

1. По-ниски разходи за създаване и поддръжка.

По-ниски разходи за създаване и поддръжка - 3 причини да създадете онлайн магазин за своя бизнесИзработката на уеб сайт, тип онлайн магазин може да Ви струва изключително евтино в сравнение с изграждането на физически магазин, където имате разходи като наем, ток, вода, заплати и други. Освен първоначалната инвестиция за разработка на Вашия електронен магазин, в последвствие ще имате разходи единствено за хостинга и домейна му, които се плащат еднократно на годишна база.

Броят на служителите, необходими за управление на онлайн магазина, е по-малък в сравнение с физическия магазин, а компаниите могат да спестят значителна сума от заплатите. Също така можете да разпределите работата по онлайн магазина, между настоящите си служители, до момента в който обема от поръчки нарастне и не стане време за наемане на нови служители.

2. Анализиране на клиентите и опознаване на пазара.

Анализиране на клиентите и опознаване на пазара - 3 причини да създадете онлайн магазин за своя бизнесКрасотата на електронната търговия се крие в количеството и вида информация, която можете да събирате за клиентите си благодарение на уеб анализите, които са на разположение в интернет.

Можете да проследявате откъде идват клиентите, къде отиват на сайта Ви и какво купуват. След това можете да използвате данните, за да оптимизирате онлайн магазина си. Какви са най-популярните Ви продукти? Откъде клиентите напускат сайта Ви? Какви подобрения в дизайна и промоциите увеличават продажбите? Можете също така да използвате много от тези прозрения, за да увеличите продажбите във Вашия физически магазин.

Eлектронната търговия Ви помага да разберете клиентите си, но освен това Ви дава много по-ясна представа за Вашия пазар като цяло. Голяма част от оцеляването в бизнеса идва от това да знаете как работи индустрията Ви отвътре и да сте в състояние да предвидите промени или тенденции, преди да ги изпуснете.

3. Разширяване обхвата и достъпността на бизнеса.

Разширяване обхвата и достъпността на бизнеса - 3 причини да създадете онлайн магазин за своя бизнесКогато притежавате бизнес само с налични физически обекти, всичко е свързано с местоположението. Електронната търговия позволява на Вашата компания да надхвъли ограниченията си, конкурирайки се с много по-големи бизнеси и осигурявайки възможността да разширите географския си обхват, извън Вашия регион, на национално ниво или на изцяло чуждестранни пазари.

Чрез ефективна дигитална реклама в Google и социална Facebook реклама, ще насочите правилния трафик от потенциални клиенти, които да отворят вратите на онлайн магазина Ви и на станат Ваши редовни клиенти!

Онлайн магазина ще е достъпен за клиентите Ви по всяко време на денонощието, всеки ден от седмицата, когато на тях им е удобно да пазаруват. Тази постоянна достъпност до продуктите, които продавате онлайн, ще улесни клиентите, без значение работното време на персонала Ви.

Ако смятате, че е дошло времето да създадете своя онлайн магазин, ние от дигитална маркетинг агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД сме насреща за да Ви консултираме и да Ви помогнем в това ново бизнес начинание. Помогнете на бизнеса си, като го направите достъпен до клиентите си в интернет!

3 причини да създадете онлайн магазин за своя бизнес Оценка: 4.9 (от 13)

Професионална изработка на онлайн магазин от агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД за малки и средни бизнес клиенти от България


Call Now Button